25. kolo
10.02.2018 20:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Angers SCO - AS Monaco 0:4

Třikrát za sebou Angers padlo s favorizovaným Monacem jen o branku a vždy svému protivníkovi notně zatopilo. Tentokráte však předvedlo jeden ze svých nejhorších výkonů sezóny a před vlastními fanoušky knížecímu klubu podlehlo o čtyři branky. Dvakrát se trefil Stevan Jovetič, jednou pak Andrea Raggi a vlastence si připsal Ludovic Butelle.

Domácí vstoupili do tohoto střetnutí opravdu hodně mizerně. Na levé straně si v 10. minutě nepohlídali Diakhabyho, který hledal svou přihrávkou nabíhající spoluhráče, do míče ve skluzu drkl vracející se stoper Thomas, a brankář Butelle nestačil správně zareagovat. Nakonec se od jeho hlavy odrazil balón nešťastně za brankovou čáru.

Ani v následujících minutách nepřišlo ze strany Angers na řadu žádné zlepšení. Po půlhodině hry navíc ASM svůj náskok navýšil a poprvé se přitom předvedl Jovetič. Ve správný moment ho ve vápně uvolnil Diakhaby, černohorský reprezentant před Butellem nezpanikařil a dokonce si situaci vychutnal. Skóroval totiž parádním obloučkem.

Angers i po přestávce tápalo. Hosté jeho definitivní odpor zlomili v 65. minutě, to když Lemara spolu s Jovetičem nechala obrana bretaňského celku trestuhodně nehlídané a druhý jmenovaný zacílil do úplně prázdné brány. To ještě navíc Monaco neřeklo poslední slovo, Tielemansovu přihrávku o šest minut později totiž zužitkoval na zadní tyči Raggi.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele