26. kolo
17.02.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Amiens SC - Toulouse FC 0:0

Před týdnem sice Toulouse padlo s favorizovaným PSG, ale jinak v uplynulých čtyřech kolech vykázalo značné zlepšení, a to včetně souboje na půdě Amiens. Střelecky bylo daleko aktivnější a mělo ke třem bodům blíže, avšak nakonec na půdě nováčka uhrálo bezbrankovou remízu. Domácí po třech porážkách v řadě aspoň konečně bodovali.

První nebezpečnější pokus mezi tři tyče vyslal v prvním poločase Imbula. Mendoza neodkopl míč vůbec ideálně, a vybídl tak svého protihráče ke skórování, ten vypálil zpoza šestnáctky, a jeho tečované zakončení stoperem Dibassym vychytal domácí brankář Gurtner s vypětím všech sil. Další větší šance TFC pak přišla na řadu až po změně stran.

Tentokráte se na levé straně dokázal uvolnit Gradel, který poměrně snadno vnikl do pokutového území, byl ovšem v poměrně složitém úhlu, a tak ani on Gurtnera nepřekonal. Amiens se pak situace značně zkomplikovala, protože Fofana ve středu pole nebezpečně atakoval Cahuzace, a byl po svém zákroku možná trošku přísně vyloučený.

Přesilovku se ovšem hostům zužitkovat nepodařilo. Naopak mohli inkasovat od Mendozy, který se dostal za hranicí vápna k odraženému centru Bourgauda, ovšem jeho střela z voleje nebyla ve finále vůbec povedená. Mendoza mohl rozhodnout o vítězství ještě jednou, nicméně balón se po jeho teči došoural podél brankové čáry následně mimo bránu.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele