12. kolo
05.11.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Nantes - Toulouse FC 1:1

Toulouse v honbě za předními místy trochu ztratilo, jelikož jenom remizovalo na Stade de la Beaujoire v Nantes. Bod pro Les Canaris zachraňoval až v poslední minutě Mariusz Stepiński.

Ten se přitom v lize trefil už potřetí a vlastně zastiňuje všechny ostatní hráče. Jako první se v zápase dostal do šance v 15 minutě Ola Toivonen, když hlavičkoval po centru Oscara Treja. Rémy Riou byl ovšem na čáře pozorný. Ve 36 minutě fauloval ve vlastním pokutovém území Diego Carlos. Následnou desítku proměnil sám faulovaný, tedy Martin Braithwaite - 0:1.

V 55 minutě už to mohlo být 0:2, kdyby famózně nezasáhnul Rémy Riou proti kroucené střele Oscara Treja. Na druhé straně se ke slovu dostal Guillaume Gillet, avšak jeho hlavička mířila těsně nad branku. Nantes pak začalo přebírat iniciativu, což mohl gólově vyjádřit Emiliano Sala. Albant Lafont byl proti.

Už už to vypadalo, že Girardovi svěřenci zase klubové příznivce vůbec nepotěší. V poslední minutě ale přiletěl do vápna dlouhý centr. Emiliano Sala si dělal prostor, jenže nakonec se míč odrazil ke Stepińskimu, který trochu krkolomně zařídil alespoň remízu - 1:1. Neporazitelnost TFC na hřišti Nantes trvá už dlouhých deset roků!

Les Canaris se v listopadu utkají ještě s PSG, na které v poslední době opravdu nemají dobré vzpomínky. Pak zajíždějí na sever Francie do Lille a jedenáctý kalendářní měsíc uzavřou duelem s Lyonem. TFC oproti tomu bude mít za soupeře Mety, prozatím velkého konkurenta Stade Rennes a Montpellier HSC.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele