32. kolo
08.04.2017 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Dijon FCO - SC Bastia 1:2

Bastia ještě žije. Korsičané zvládli životně důležitý zápas v Dijonu a ve zbytku sezony nás čeká pořádné drama. Rozhodující branku na 2:1 vstřelil ve druhém poločase Yannick Cahuzac.

Dalo se očekávat, že utkání začne v poklidnějším tempu. Rozhodně žádný z týmů nechtěl udělat chybu, přeci jenom důležitost zápasu byla zřejmá. A vlastně branky padaly tak trochu zčista jasna. V 17. minutě se s trochou štěstí dostal k přihrávce Coulibaly a Crivelli zblízka nekompromisně poslal Bastii do vedení.

Radost ale netrvala dlouho, protože domácí ve 29. minutě srovnali stav. Chafik zprava odcentroval a Lees-Melou v náběhu hlavou překonal brankáře Lecu. Pak se oba tábory opět uchýlily k opatrné hře a dlouho nebyla k vidění žádná větší příležitost, a to ani ve druhém poločase.

Tedy až do 58. minuty, kdy Bastia vstřelila druhý gól. Ngando rozehrál volný přímý kop velice dobře, orazítkoval sice břevno, ale dobíhající Cahuzac měl před sebou zcela prázdnou branku a nezaváhal, byť tedy jeho hlavička nakonec mířila k tyči a být o trochu dále, možná by se stal hitem silvestrovských sestřihů.

Každopádně na tahu byl Dijon. O fotbalovou parádu se postaral v 69. minutě Sammaritano, skvělými nůžkami donutil k zákroku Lecu. Ze strany domácích to ale bylo bohužel všechno. Bastia klíčový výsledek nepustila a je zpět ve hře o záchranu. Ta slibuje až do posledního kola pořádné drama.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele