34. kolo
21.04.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Olympique Marseille 0:0

Marseille odmítla možnost dotáhnout se bodově na čtvrtý Lyon, neboť na půdě Nancy bez vykartovaného nejlepšího střelce Bafétimbiho Gomise nedokázalo vstřelit jedinou branku. Už počtvrté během uplynulých pěti kol pouze remizovala. Potřetí v řadě navíc venku neskórovala, což se jí naposledy stalo na začátku roku 2012.

Domácí vstoupili do utkání poměrně zostra a už ve 14. minutě zvonila za brankářem Pelém branková konstrukce. Záložník Sanson si nepočínal úplně nejlépe, čehož využil Dia, jenž unikl dopředu, předal pak míč doleva na Maouassu a ten tlačil svou pumelici na bližší tyčku svou levačkou, nicméně smolně pro něj trefil právě jí.

Ve 24. minutě se do další slušné pozice propracoval Cabaco, který si naskočil hlavou na centr od Maouassy, výtečně však mezi třemi tyčemi zasáhl Pelé. V podstatě až deset minut před přestávkou OM nějakým způsobem zahrozil, ale akrobatické zakončení N'Jieho zablokoval Cétout, takže gólman N'Dy Assembé zasahovat nemusel.

Ve 49. minutě se do šance dostával Lopez, jeho protivník Diarra ovšem předvedl výtečný obranný zákrok a v jakémkoli podnikání mu zamezil. Tu největší možnost hostujícího celku zahodil v 67. minutě Thauvin. Ten unikl podél levé strany, a i když se objevil v docela ostrém úhlu, dokázal orazítkovat vzdálenější tyčku.

O pár chvil později se musel znovu předvést Pelé, opět si na něj vyskakoval Cabaco, i v tomhle případě byl však marseillský muž v rukavicích úspěšnější. Čtyři minuty před koncem se za Pelém dokonce zatřepotala síť, Pedrettiho centr zleva dokázal zužitkovat Dalé, avšak jeho trefa nemohla být uznána pro ofsajd.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele