5. kolo
17.09.2016 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Stade Rennes 3:0

Rozjeté Monaco vyhrálo sedmý soutěžní duel v řadě a po demolici Rennes se vrátilo na čelo tabulky. Překvapivým hrdinou zápasu byl Radamel Falcao, který se v Ligue 1 gólově prosadil po více než dvou letech; v závěru pak ještě dvěma trefami navýšil skóre mladík Thomas Lemar.

Falcao nastoupil už ve čtvrtek při velkolepé výhře v Lize mistrů na Tottenhamu a kouč Leonardo Jardim dnes opět potvrdil, že kolumbijskému šutérovi věří. Útočník tak vedl do utkání svůj tým coby kapitán. Monaku sice chyběli zranění Nabil Dirar, Tiémoué Bakayoko a Djibril Sidibé, Jardimovo 4-4-2 ale fungovalo i tak. Jeden z náhradníků, Adama Traoré, po čtvrthodině hry poprvé otestoval hostujícího gólmana.

Z tábora Rennes před utkáním zaznívaly hlasy o tom, že se bretaňští na Stade Louis II pokusí hrát svoji typickou útočnou hru se zaměřením na držení míče, příliš se jim to ale nedařilo - i když Giovanni Sio se ve 24. minutě dostal do solidní šance. Jinak ale na hřišti vládlo Monaco. Po neúspěšné střele Valére Germaina se konečně prosadil Falcao, který hlavou zužitkoval skvělý pas Almamy Tourého z pravé strany.

Po změně stran mohl vyrovnat Ramy Bensebaini, jeho dělovou ránu ale zlikvidoval Subašić efektní robinzonádou. Když už se zdálo, že by Rennes mohlo vyvinout závěrečný tlak, udeřili domácí znovu - po zbytečné ztrátě ve středu pole propasíroval střídající Guido Carrillo míč k Lemarovi, který doklepával do prázdné. O dvě minuty později pak tentýž hráč parádní technickou střelou uzavřel skóre.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele