12. kolo
05.11.2016 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - Lille OSC 1:0

Angers si napravilo reputaci po posledním nezdaru na půdě Guingampu a díky navrátilcovi do sestavy Famaru Diédhiouvi nejtěsnějším možným způsobem skolilo Lille. Hosté utrpěli svou sedmou porážku z posledních devíti utkání a i nadále jen těsně balancují na hranici sestupového pásma. Domácí naopak upevnili své pozice ve středu.

Ani jeden z celků jako by neměl potřebu tlačit se dopředu, přitom body potřebovaly oba dva, a to nejlépe všechny možné. Prakticky jedinou větší příležitostí první půle byl rohový kop Manganiho, jenž svůj centr zakroutil do vápna opravdu parádně, jenže ani jeden z jeho spoluhráčů na míč nedosáhl.

Bretaňský klub rozhodl devět minut po přestávce. Domácí předvedli moc pěknou a účinnou akci, Ekambi se pak uvolnil na pravé straně, poslal centr na zadní tyč, kde se štěstím proti vyběhnuvšímu brankáři Enyeamovi skóroval Diédhiou. Pro Senegalce tohle byla už pátá trefa v sezóně po přestupu z druholigového Clermontu.

Snaha LOSC o vyrovnání byla dost zoufalá. Dlouhé nákopy na nikoho, žádná myšlenka, prachbídná kombinace. Až v samotném závěru se hosté propracovali k opravdové možnosti. Bašovi se podařilo uvolnit střídajícího Terriera, teprve devatenáctiletého mladíka, ten ale sám před gólmanem Michelem nenašel klid v zakončení.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele