11. kolo
23.10.2015 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SM Caen - FC Nantes 0:2

Nantes potvrdilo, že má aktuálně velmi dobrou formu, a potřetí v řadě dokázalo vyhrát. Tentokráte uspělo na půdě jednoho z největších překvapení sezóny. Caen neodehrálo příliš povedený zápas, směrem dopředu se nakonec vůbec neprosadilo a naopak dvakrát inkasovalo od Yacineho Bammoua a Adriena Thomassona.

Hosté vstoupili do utkání aktivně, Bamou už ve 2. minutě pálil z celkem slušné pozice, ale pozorný gólman Vercoutre ho dokázal vychytat. Na druhé straně Rodelin poslal dobrý centr do šestnáctky, kam si naběhl na zadní tyči Delort, jenže zakončení hlavou mu úplně nevyšlo, a tak zamířil jen do připraveného brankáře Rioua.

Ve 23. minutě se Les Canaris prosadili poprvé. Moimbé a Audel zakombinovali na levé straně, připravili možnost pro Bamoua, který přesnou střelou na bližší tyč načal účet. Domácím tak v tu chvíli skončila dlouhá série bez inkasované branky, která trvala přesně úctyhodných 257 minut.

Těsně po přestávce mohl srovnat Delort, jehož svým pasem znovu našel Rodelin, ale střelu z první kryl Riou. O pár chvil později byl ve stoprocentní šanci Louis, jenž si vyhlédl na hranici malého vápna centr Appiaha, jenže trestuhodně mířil vedle. Nantes naopak po hodině hry vyučilo soupeře z produktivity.

Tentokráte si Sabaly s Rongierem pěknou kombinací dokázali poradit s obránci, Moimbé pak mohl odcentrovat do vápna, kde Thomasson z voleje uklidil balón do sítě. Caen mohlo jakkoli korigovat dvakrát, zradila ho ale koncovka. Nejprve neuspěl Da Silva po standardce Féreta, přesněji měl mířit rovněž Rodelin.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele