35. kolo
24.04.2016 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - FC Nantes 1:1

Ani na jedenáctý pokus se fotbalistům Marseille nepodařilo zvítězit v rámci Ligue 1 a matematicky pořád nemají jistou záchranu. Jejich soupeř z Nantes si po čtyřech porážkách alespoň částečně spravil chuť a bod ze Stade Vélodrome rozhodně bere. Hosté se ujali vedení zásluhou vlastní trefy N'Kouloua, domácí po půli srovnali Thauvinem.

Tři kola do konce dělí OM pět bodů od osmnácté Remeše, což je na oko relativně slušný náskok, ale pořád ne rozhodující. Tahle sezóna je pro Marseille jednoznačným zklamáním. Asi těžko by někdo před sezónou vůbec očekával, že by právě mužstvo, dočasně vedené Franckem Passim, bojovalo pouze o záchranu, a to možná až do samotného závěru.

Passiho svěřenci byli rozhodně povzbuzeni o středeční postup do finále Coupe de France. Nyní jejich šance na možné vítězství dost pokazil Alaixys Romao. Ten se totiž v 56. minutě nechal úplně zbytečně vyloučit, neboť ze vzteku mimo souboj o míč nepochopitelně nakopl Bammoua. V deseti se proti dobře bránícím Brataňanům už těžko prosazovalo.

V první větší příležitosti se ocitl po půlhodině hry Batshuayi, který využil hlavně své rychlosti a síly, aby se zbavil obránce Vizcarronda, otestoval následně pozornost hostujícího gólmana Dupého, ten si však poradit dokázal. Jen o pár chvil později udeřili na druhé straně Kanárci. Pro Marseille to byla celkem nešťastná situace.

Dubois poslal z levé strany centr do šestnáctky, kde si brankář Mandanda se spoluhráčem N'Koulouem nerozuměli a od jeho zad se balón snesl za brankovou čáru. Vyrovnáno bylo ve 49. minutě. Javi Manquillo hezky přistrčil míč na Thauvina, toho v šestnáctce nedokázali zastavit Djidji ani Vizcarrondo, a francouzský záložník z vyložené pozice nezaváhal.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele