34. kolo
16.04.2016 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Toulouse FC 1:1

Toulouse sahalo v Lorientu po nesmírně důležité výhře, domácí Zargo Touré ale v poslední minutě vyrovnal na konečných 1:1 (za hosty otevíral skóre Wissam Ben Yedder). Les Violets by před zápasem nejspíš bod brali, teď je ale hryže přesvědčení, že se mohli posunout z předposlední na osmnáctou pozici, na dostřel sedmnácté Remeše..

Vše přitom začalo podle plánu. Svěřenci Pascala Dupraze, kteří vyhráli tři z předchozích čtyřech zápasů, se do první velké šance dostali už po dvanácti minutách; Étienne Didot dokonce dokázal z přímého kopu uklidit míč do sítě. Rozhodčí si ale všimli toho, že natahující se Tongo Doumbia stál v ofsajdovém postavení, a přestože míč nezasáhl, do hry se aktivně zapojil. Gól proto uznán nebyl.

Na druhé straně si Lorient ještě před přestávkou vypracoval několik slibných šancí. Benjamin Jeannot pálil v osmnácté minutě těsně vedle, Tourého hlavičku zase zlikvidoval mladý brankář Alban Lafont. Benjaminu Moukandjovi, natahujícímu se po Barthelmého pasu, zase chybělo vyloženě několik centimetrů.

Byl to atraktivní, otevřený poločas; chyběla pouze branka. Naštěstí po změně stran diváci nečekali příliš dlouho. Tongo Doumbia narýsoval špičkový pas pro Ben Yeddera, který potvrdil svoji excelentní formu posledních týdnů a bez problémů otevřel skóre.

Čtvrt hodiny před koncem sudí neuznali Toulouse další branku - v ofsajdu byl tentokrát zakončující Ben Yedder. To ale nebyla poslední frustrující rána. Poté, co lorientský strážce Benjamin Lecomte zachránil vlastního beka Rafidine Abdullaha před vlastní brankou, přišlo zničehonic vyrovnání - psala se už 90. minuta, když přímý kop domácích z hloubi pole dolétl až do vápna a silák Touré se opřel do míče s takovou vervou, že Lafont neměl šanci. Lecomte ještě v nastaveném čase chytil poslední Ben Yedderovu střelu.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele