5. kolo
12.09.2015 20:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Lorient - Angers SCO 3:1

Do této chvíle byl nováček ligy Angers spolu s PSG neporažený. Vše se ale změnilo v kole pátém, v němž nestačil Lorientu. Ten se naopak dočkal vůbec svého prvního vítězství v sezóně a odpoutal se dále od sestupového pásma. O rozhodující trefu se postaral v 73. minutě Abdul Waris, jenž zničil do té doby nerozhodný stav.

Les Merlus během reprezentační přestávky dobyli baterky, a nechali tak zapomenout na hodně nepovedený výkon v Remeši, kde padli vysoko 1:4. Domácí se oklepali i z faktu, že jejich vstup do sezóny byl vůbec tím nejhorším v dosavadní historii. Tohle utkání přitom naznačovalo, že krize bude pokračovat.

Ve 33. minutě se totiž Angers ujalo vedení. Lorient zbytečně chyboval ve středu hřiště, Ketkeophomphone pak poslal přihrávku na Saisse, který nikým nehlídaný v pohodě skóroval. Domácí mohli vyrovnat v nastavení první půle, jenže Moukandjo po centru zprava od Gassamy mířil hlavou jen do tyče.

Sotva oba týmy vstoupily na hrací plochy, už se Les Merlus přece radovali ze své úvodní branky. Ve 46. minutě Waris posunul míč doprava na Jouffreho, ten se snadnou kličkou zbavil obránce Andreua a pak zamířil přesně na bližší tyčku. O sedmnáct minut později se pak misky vah definitivně převážily na opačnou stranu.

Abdullah s Jouffrem tentokráte připravili pozici pro Warise, ten si to naštrádoval do vápna, a protože brankář Butelle si zase nepohlídal bližší tyč, mohl se ghanský forvard zaradovat. Vítězství v nastavení ještě pojistil náhradník Jeannot, jenž po centru od Philippoteauxa potrestal chybu hostujícího Traorého.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové čutálisti z Angersu- 2 výhry venku vypsaní jako outsideři , to už by stačilo. Ted 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele