30. kolo
11.03.2016 20:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

AS Monaco - Stade Reims 2:2

S remízou na Stade Louis II v Monaku musí být spokojení i hosté z Remeše, byť se stále pohybují proklatě nízko u sestupového pásma.

Remeš se pomalu začíná děsit každého výjezdu mimo domácí stadion. Ale proti knížecímu klubu nezačala vůbec marně. Už ve 4. minutě pobídnul Diego Rigonato svým pasem Thievyho Bifoumu, ale ten na Danijela Subašiće nevyzrál. A zase se potvrdilo ono NEDÁŠ - DOSTANEŠ. Ani ne o šedesát sekund později přihrával za obranu Elderson Echiejile a Johann Carrasso musel z brány, aby překazil radost Bernardu Silvovi. Jenže balon odrazil pouze do míst, kde číhal Vágner Love a pro brazilského útočníka nebyl problém dopravit kulatý předmět do brány, přestože stál mimo velké vápno - 1:0.

Že by se tým Leonarda Jardima těšil z vedení nějak dlouho, to se rozhodně tvrdit nedá, neboť už v 11. minutě přelstil nádherným obloučkem defenzivu Nicolas De Préville a Gaëtan Charbonnier napálil skákající míč rovnou pod břevno - 1:1. Ten samý fotbalista se ocitl ve velmi dobré pozici i v minutě dvaadvacáté, ale tehdy mířil nad břevno.

Pak to zblízka hlavou zkoušel monacký obránce Wallace, nicméně Carrasso se vyznamenal. Pak to střelec remešského gólu pořádně zvoral. V úzkých si nevšimnul, že cestička k vlastnímu brankáři není zcela volná, takže zpětnou přihrávku vystihnul Vágner Love a střelou na zadní tyči podruhé potěšil tradičně poloprázdné tribuny na Stade Louis II - 2:1.

Bývalý hráč CSKA Moskva přišel do svého současného klubu v polovině ledna a tohle byla jeho třetí přesná ligová trefa. Deset minut po změně stran mohl zaznamenat třetí, ale Aly Ndom měl nohu přesně tam, kde ji měl mít. Na druhé straně zase pomohl svému spoluhráči mezi třemi tyčemi Fabinho, když ztečoval na roh příležitost Charbonniera.

Pak na jedné straně Subašić vychytal De Prévilleho a na té druhé Carrasso vyzrál na Vágnera Lovea. Takže až 79. minutě se hostům podařilo zásluhou povedené střely Diega Rigonata vyrovnat - 2:2. Monaco má na druhém místě sedmibodový náskok. A pozor! Pokud PSG porazí poslední Troyes, stane se s velikým předstihem počtvrté za sebou šampionem Ligue 1!

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X,,0:0 alebo 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele