32. kolo
12.04.2015 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Montpellier HSC 1:0

Nedělní odpolední zápasy dvaatřicátého kola francouzské Ligue 1 byly na branky velice skoupé. V šesti duelech jich padlo pouhých pět. Komu to však rozhodně nevadí, jsou hráči a příznivci Toulouse, jelikož jednu z nich - a vítěznou - vsítil Oscar Trejo.

Argentinský fotbalista byl hned u první nebezpečnější akce utkání. Po dvaceti minutách hry vybídl ke skórování spoluhráče z Pobřeží slonoviny Jeana Daniela Akpu Akpra, který si však před v podstatě prázdnou brankou nepočínal nejchladnokrevněji. Proto asi také není útočníkem. Už o minutu později se připomněl Wissam Ben Yedder, ovšem jeho střela levačkou mířila vedle tyče.

Tuniský forvard byl při chuti, a když zrovna nezásoboval spoluhráče nebezpečnými přihrávkami, snažil se sám zakončovat. Jako po přímém kopu ze závěru prvního poločasu, kdy se brankář Geoffrey Jourdren jen ohlédnul za letícím balonem, který k jeho štěstí přeletěl břevno. Domácí to však nemuselo mrzet dlouho.

Těsně před hvizdem, jenž ukončil první poločas, šli do vedení. Opět v tom měl prsty Ben Yedder. Jeho přihrávku tentokrát Oscar Trejo zužitkoval střelou do vzdálenějšího rohu - 1:0. MHSC se osmělilo až s příchodem druhé pětačtyřicetiminutovky. Aktivní byl především Kévin Bérigaud, jenže své snahy nedokázal vyjádřit gólově, přestože dvě dobré šance měl.

V závěru mohl ještě Martin Braithwaite upravit skóre ve prospěch téfécé, ale mířil nad. Celek ze Stadium Municipal, který pamatuje i ty největší fotbalové akce, si tedy nadále udržuje naději na setrvání v Ligue 1. Svěřenci Dominiqua Arribagého sice zůstávají na sestupové pozici, ovšem mají stejný počet bodů jako Remeš a Lorient. Montpellier oproti tomu v honbě za pohárovými příčkami výrazně zaváhal.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele