34. kolo
25.04.2015 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Nantes 1:1

Že FC Nantes nemá ve druhé polovině sezony kdovíjakou formu, se ukázalo i na Stade Municipal v Toulouse. Naštěstí pro tým Michela Der Zakariana z toho byla díky pozdnímu gólu alespoň remíza.

Nový kouč téfécé Dominique Arribagé odvádí velmi dobrou práci, ačkoliv setrvání v Ligue 1 stále ještě není zaručené. Podle papírových předpokladů tedy měli více zlobit hosté. A ti se skutečně dostali do šancí jako první. Jenže ani Serge Gakpé po dvaceti minutách hry, a ani Jordan Veretout jen o nějakých 120 sekund později, ve vynikajících příležitostech své úlohy nezvládli.

Pak to znovu zkoušel Gakpé, ale s jeho navštívenkou nemohl mít Ali Ahamada sebemenší potíže. Naopak hned poslal své spoluhráče do rychlého brejku. Dlouhý balon sebral Martin Braithwaite, a poté přihrál Adrienu Regattinovi, který dal svůj třetí gól v sezoně - 1:0. Těsně před pauzou chtěl tožský reprezentant Gakpé přihrát ve výborné pozici stojícímu Johanu Audelovi, avšak Ahamada vše výborně přečetl.

Po změně stran si nejprve centrovaný míč našel hlavu Alejandra Bedoyy, ale z ní putoval pouze do tyče. Od Les Canaris to rozhodně nebylo tak odhodlané vystoupení, jako minulý víkend proti Marseille (1:0). Možná i proto, setrvání v soutěži už je zajištěno. Nicméně i za takové situace chce málokdo prohrát.

Po devětaosmdesáti minutách hry tedy přišli hosté s dalším dobýváním branky. Po něm následoval rohový kop, který zahrával Veretout. Hlava Američana Bedoyi si s balonem tentokrát rozuměla o poznání lépe, tudíž přišel na pořad večera vyrovnávací gól - 1:1. Toulouse je tedy čtrnácté, ačkoliv na sestupovou zónu má jen dva body náskok. Nantes si hoví na desátém místě.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele