34. kolo
25.04.2015 20:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - OGC Nice 2:1

Rennes potvrdilo solidní formu z posledních několika týdnů a potřetí za uplynulých pět kol slavilo vítězství. Nice naopak nenapravilo minulý nezdar s PSG a odjelo domů s prázdnou. Až do 90. minuty přitom ve vzdálené Bretani drželo alespoň bod, než se trefil Anders Konradsen. Hosté se tak pořád musejí bát o prvoligovou příslušnost.

Zpočátku utkání byl lepší OGC. Ten se těšil z vyššího držení míče a už v 6. minutě se dostal do dobré příležitosti Carlos Eduardo, nicméně brankář Costil jeho pokus zastavit dokázal. Nakonec se Les Aiglons dočkali vedení ve 22. minutě. Pléa využil dobré práce Puela, přihrál z pravé strany do vápna, odkud z blízkosti skóroval Bauthéac.

SRFC toho v prvním dějství moc nepředvedl a div že v jeho závěru neinkasoval podruhé. Carlos Eduardo předvedl povedenou individuální akci, dokázal se zbavit M'Bengueho, jenže na Costila následně nevyzrál. V kabině domácích musel mít trenér Philippe Montanier silný proslov, aby své svěřence vyburcoval.

Změny v sestavě neudělal a nakonec činil dobře. Ve 47. minutě totiž Grosicki posunul balón do vápna na volného Prciče, který podél brankáře Pouplina vyrovnal. V 61. minutě se mohl prosadit Delle, jeho ale tentokrát Pouplin vychytal. V 65. minutě se rozvlnila síť na druhé straně, jenže gól Bauthéace nebyl uznán pro jeho faul na domácího Danzého.

Nakonec to bylo Rennes, kdo udeřil jako poslední. Tři body mu rozhodně uchovaly šance na to zaútočit na pohárové příčky. Střídající Pedro Henrique našel svou přihrávkou Konradsena, jenž zhruba z dvaceti pěti metrů jen tak lehce dloubl do balónu, který se nakonec snesl přesně do šibenice Pouplinovy svatyně.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele