21. kolo
18.01.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 0:0

St. Étienne odmítlo šanci dostat se na druhé místo tabulky, alespoň tedy do nedělního večera. Stejně jako předchozí dva duely s Rennes i tentokráte dopadlo tohle měření sil bezbrankovou remízou. Utkání příliš šancí nenabídlo, oba celky hrály dost opatrně, jako by si vlastně konečnou remízu už předem naplánovali.

Hostující celek přijel na Stade de la Route de Lorient s pošramocenou náladou, protože v průběhu tohoto týdne padnul v Coupe de la Ligue s PSG, které se mimochodem po výhře nad Évianem posunulo na třetí příčku před něj. Ani v tomto pohárovém klání mimochodem Les Verts nedokázali soupeři vsítit jedinou branku.

Nejenže statistika vzájemných zápasů či slabá produktivita St. Étienne mohla naznačovat, že se o žádnou ofenzivní podívanou jednat rozhodně nebude, ale také fakt, že se domácí museli vypořádat s absencí zraněného útočníka N'Tepa, zásadně přispěl k výslednému stavu utkání. První poločas napsal, co se týče gólových příležitostí, chudou kapitolu.

V 6. minutě se po centru Pedra Henriqueho tlačil do zakončení Toivonen, který si balón hezky zpracoval na prsa a pak hodlal vypálit z voleje, jenže nakonec se ve skrumáži neprosadil. Oba týmy působily rovněž dosti unaveně. Také Rennes totiž stejně jako soupeř absolvoval tento týden Coupe de la Ligue. Dodejme, že proti Bastii neúspěšně.

Jen jedna střela na branku, takové číslo svítilo v kolonce této statistiky utkání po prvních pětačtyřiceti minutách. Až po hodině hry přišla na řadu opravdu vážnější možnost. Danzé ve vápně udržel míč ještě na hrací ploše, Toivonen pak míč posunul lehce dozadu na nabíhajícího si Doucourého, jenž však trestuhodně přestřelil.

O chvilku později se hostujícího gólmana Ruffiera snažil překonat Toivonen, nicméně zamířil jen do jeho rukavic. A za dalších pár okamžiků se po parádním pasu Pedra Henriqueho dokonce vlnila síť, jenže zakončující Danzé stál bohužel pro domácí mužstvo pouze v ofsajdu. Jeho radost byla zbytečná.

ASSE zahrozil za celý zápas jen sporadicky. V 72. minutě po akci Tabanoua mohl zakončovat van Wolfswinkel, jenže míč netrefil. Poté pálil z pravé strany Lemoine, ale na brankáře Costila nevyzrál. Svou střeleckou formu ozkoušel rovněž Théophile-Catherine, bývalý dlouholetý hráč Rennes, ovšem zamířil jen mimo.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele