24. kolo
07.02.2015 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SM Caen - Toulouse FC 2:0

Caen potvrdilo vynikající formu a po čtvrté výhře v řadě se vzdaluje pryč od sestupové zóny. Tentokrát to odneslo Toulouse, které kapitulovalo 0:2 po trefách Sloana Privata s Julienem Féretem a propadlo se na sedmnácté místo..

Hostující kouč Alain Casanova mluvil o tom, že je zapotřebí navázat na výhru z 23. kola s Remeší, a jeho svěřenci nezačali vůbec špatně; zradila je však finální fáze. Po úvodní čtvrthodině, kdy se Les Violets navzdory očividné snaze nepodařilo najít cestu před Vercoutreho branku, tak přišel tvrdý trest: Ngolo Kanté nacentroval na Privata, jehož hlavička u bližší tyče zapadla za záda gólmana Aliho Ahamady.

Po vstřelené brance vypadalo Caen najednou mnohem lépe, zatímco bezbranné Toulouse vůbec nepůsobilo dojmem, že by se snad zmohlo na obrat. Většina zápasu tak proběhla v relativním klidu; domácí bez problémů hlídali těsné vedení, zatímco hosté neměli jak zareagovat. Dvacet minut před koncem potom přišel druhý, finální úder: Emmiliano Sala byl ve vápně stažen Steevem Yagem a Féret nařízenou penaltu bez potíží proměnil.

Les Violets mají nicméně pověst bojovníků, a chyběl jen kousek k tomu, aby se rychle vrátili do zápasu - Adrien Regattin se v 74. minutě postavil k rozehrání přímého kopu a vyslal na branku nádhernou točenou střelu, za kterou se Rémy Vercoutre pouze ohlédl. Bohužel pro hosty však v cestě stálo břevno, a Caen tak udrželo druhé čisté konto za sebou.

Autor: Dominik Zezula / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele