9. kolo
05.10.2014 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Monaco 1:1

Už poněkolikáté v této sezóně nedokázali Pařížané udržet jednobrankové vedení a s Monakem přišli o tři body dokonce až v nastavení druhého poločasu. Svěřenci Laurenta Blanca sice zůstávají v Ligue 1 stále neporaženi, jejich konto remíz už ale vrostlo na číslo šest. V tuto chvíli tak ztrácejí na vedoucí Marseille už sedm bodů.

První větší šanci utkání si vytvořili hosté. Ocampos, který v sestavě nahradil zraněného Berbatova, se dostal po několika odrazech se štěstím k míči, poslal ho ovšem těsně nad bránu. Ve 20. minutě se na druhé straně dostal ke střelbě Matuidi, nicméně jeho pokus byl zablokovaný jedním z obránců ASM.

O pár chvil později vyslal Pastore do běhu Lucase, ten se řítil sám na brankáře Subašiče, byl však obtěžován vracejícím se Kurzawou, takže nakonec Brazilcova střela skončila jen těsně vedle. Na sklonku poločasu poslal Maxwell ostrý centr z levé strany do vápna, tam ho však Cavani nedokázal hlavou usměrnit mezi tři tyče.

Minutu před obrátkou se ještě v jedné velké příležitosti ocitl Ferreira-Carrasco, jemuž přihrávku na hranici vápna adresoval Joao Moutinho, avšak jeho dělovka skončila smolně pro něj pouze na břevně. Blanc do druhého dějství vyslal Bahebecka místo Verrattiho a změnil rozestavení na útočnější 4-2-3-1.

A francouzský talent v 57. minutě rozhodně vystrašil svou střelou z úhlu Subašiče, který musel balón vyrazit do zámezí. Po hodině hry mělo stoprocentní možnost Monako, Kurzawa pálil z vápna do prázdné svatyně, ale na brankové čáře zasáhl bek van der Wiel, jenž zázračně vyrazil jeho pokus pryč.

V 71. minutě se domácí ujali vedení. Bahebeck přihrál z pravé strany na hranici malého vápna, kam si naběhl naprosto nehlídaný Lucas a z blízkosti propálil Subašiče. Hosté odvrátili svou pátou porážku v sezóně ve druhé minutě nastavení. David Luiz nedokázal odvrátit míč do bezpečí, takže se z blízkosti mohl prosadit Martial.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Paris SG snad už nebude pokračovat ve velkovýrobně remíz.Pokud chtějí titul,tak si jich ve tříbodovém systému už moc dovolit nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dvou úspěšných v LM za to v L1 pravý opak.

Náboj jako hrom slibuje tento mač,oba týmy postrádají své opory přesto PARIS mírným favoritem.

Lahudka večera pro celou Francii.

Tip: 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele