3. kolo
24.08.2014 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Lyon - RC Lens 0:1

Olympique Lyon si v zápase proti RC Lens připsal druhou domácí porážku v tomto týdnu.

Tu první utrpěl v rámci čtvrtého předkola Evropské ligy proti rumunskému celku Astra Guirgiu, přemožiteli Slovanu Liberec. A nyní tedy opět o gól nestačil na postoupivší tým z Ligue 2. Přitom OL mohl jít do vedení jako první. Mohamed Yattara si po osmi minutách hry našel v pokutovém území prostor pro zakončení, avšak jeho pokus senzačně vytěsnil brankář Rudy Riou. O tři minuty později už se však skóre měnilo. Lens rozehrálo rychlý protiútok, kdy se balon přes Adama Coulibalyho dostal k Yoannu Touzgharovi, který s ním od středového kruhu směřoval k pokutovému území. Před ním zvolil přihrávku na Lalaïnu Nomenjanaharyho, kterou nezachytil Bakary Koné a rodák z Madagaskaru si už pak věděl rady - 0:1.

Domácí pak hráli jako opaření, neboť s něčím takovým evidentně nepočítali. Druhý gól v jejich síti tak mohl přijít na pořad dne už nějakých sto sekund po tom prvním. Touzghara však vychytal Lopes, stejně jako osm minut po změně stran střelce úvodní (a jediné) branky zápasu Nomenjanaharyho. V 57. minutě se zrodil další brejk, když se Coulibaly prosmýkl kolem Gonalonse, nicméně výborně hrající Touzghar jeho přihrávku přetavit v gól nedokázal.

Za další dvě minuty mělo Lens opět dobrou příležitost pojistit si vedení. Na hraně pokutového území se do balonu opřel Wylan Cyprien a obrana Lyonu jen sledovala, jak se míč zastavuje o břevno. Teprve tento moment přinutil sedminásobného mistra Francie začít hrát. Jenže z toho nebylo více, než přízemní střela Steeda Malbranqua do tyče.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se OL zvedne po te Astre a nepodcení to.... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele