35. kolo
02.05.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Rennes 0:0

O něco lepší Montpellier nedokázal doma skolit Rennes, a na šestou příčku tak stále ztrácí tři body. Hostující trenér Philippe Montanier nemohl být s výkonem svého mužstva úplně spokojený, přesto získal po bezbrankové remíze potřebný bod k zisku celkových padesáti bodů. Tenhle cíl se tak bretaňskému celku splnit podařilo.

La Paillade si vytvořili největší možnosti v první půli a v obou případech u nich byl záložník Martin. Ten vystřelil velmi nebezpečně v 8. minutě, ovšem jeho pokus těsně minul vzdálenější tyčku. Ve 21. minutě se ke střelbě propracoval ještě jednou, tentokráte ovšem míč tečoval jeden ze soupeřů, a střela tak zase skončila mimo.

Les Rouges et Noirs zahráli proti Montpellieru určitě lépe než před vlastními fanoušky doma na podzim, kdy podlehli vysoko 0:4, i tak byl však soupeř stále malinko nebezpečnější. Ve 41. minutě mohli hosté znovu inkasovat, nicméně na brankové čáře situaci zachránil Armand, jenž míč odkopl do bezpečí.

Rennes poprvé výrazněji zahrozilo až po hodině hry. Grosicki, který byl na hrací ploše jen chvilku, když vystřídal Pedra Henriqueho, vymyslel možnost pro N'Tepa, jeho však dokázal zablokovat obránce Hilton. V 68. minutě už musel zasahovat domácí gólman Jourdren, který si poradil s nepříjemným centrem aktivního Grosického.

Poslední šanci, jak změnit nerozhodné skóre, měl Congré, ovšem z celkem krkolomné pozice nakonec zamířil nad. V závěru utkání nakonec do hry červenou kartou vstoupil rozhodčí Schneider. Hilton si totiž ve druhé minutě nastavení nepočínal v rukavičkách, a další zápas tak svému týmu bude chybět.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele