10. kolo
18.10.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Metz - Stade Rennes 0:0

V Metách se nehrál nijak krásný fotbal, což potvrzuje i konečné skóre. Bezbranková remíza je pro oba týmy asi tím nejspravedlivějším výsledkem. Domácím tak skončila třízápasová šňůra vítězství před vlastními fanoušky, Rennes je naopak s bodem asi spokojeno, ačkoli v tabulce po tomto výsledku kleslo ještě o jednu příčku níže.

Naposledy se oba týmy střetly v roce 2008 a i tehdy dopadl tenhle souboj smírně. Hostující lodivod Philippe Montanier už před utkáním avizoval, že jeho mužstvo na Stade Municipal Saint-Symphorien nečeká vůbec snadná práce a obával se i metské atmosféry. Spíše se tak Rennes soustředilo na dobře odvedenou práci vzadu.

V 7. minutě se mohl prosadit domácí Maiga, jenže se nacházel v ofsajdu, takže v akci následně nepokračoval. Na druhé straně poslal ve 22. minutě Pedro Henrique balón do šestnáctky, kde se ocitl Mexer, jeho hlavičku ovšem zlikvidoval gólman Mfa Mezui. Do přestávky ještě dvakrát zahrozily Mety.

Po půlhodině hry Maiga prošel kolem obránce Armanda, sprintoval směrem na bránu, nicméně brankář Costil včas vyběhl a míč mu sebral z kopačky. Sarr pak vyslal jednu ze svých pumelic, ale neuspěl. Největší možnost Rennes měl v 65. minutě Grosicki, ovšem Mfa Mezui mu jeho pokus polapil.

V závěru mohl přisoudit tři body na stranu hostů Doucouré, jenž se dostal ke střele zpoza vápna, ovšem postrádala přesnost, takže se ani v tomhle případě diváci branky nedočkali.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doma výborně hrající Méty by to mohli potvrdit i proti SR. Ale...každá série jednou končí.

Tip: 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele