36. kolo
09.05.2015 20:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

FC Metz - FC Lorient 0:4

Čtyřgólový příděl od Lorientu znamená pro Méty jediné - sestup z Ligue 1. Kdežto hosté už mohou být s pětibodovým náskokem na osmnáctou pozici přeci jen klidnější.

Ač si samotní hráči velké šance na setrvání v soutěži nedávali, začali velmi aktivně. Už ve 2. minutě mohl rozvlnět síť Florent Malouda, kdyby ovšem nemířil přímo do rukavic Benjamina Lecomteho. Po deseti minutách hry se o slovo poprvé přihlásil Jordan Ayew, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Ghanského reprezentanta to však mrzelo jen necelých 120 sekund, protože pak se prosadil spoluhráč Mehdi Mostefa.

Jak? Inu, nikterak obtížně. Když stojíte po rohovém kopu před odkrytou částí soupeřovy branky, tak vám moc jiných možností, než vstřelit gól prakticky nezbývá - 0:1. Na druhé straně zkoušel odpovědět Fakhreddine Ben Youssef, jenže neuspěl. Na rozdíl od Romaina Philippoteauxe, který ve 34. minutě mířil po přihrávce Didiera N’Donga přesně do dolního rohu Mezuiovy svatyně - 0:2.

Deset minut po změně stran si mohl užívat Lamine Koné, jelikož zužitkoval centr Walida Meslouba a zaznamenal svůj první gól po patnácti měsících - 0:3. Domácí toho už evidentně měli dost, nicméně hostům to ještě bylo málo, protože prosadit se chtěl i Jordan Ayew. Teprve potom dostal výsledek svou finální podobu - 0:4.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele