23. kolo
31.01.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Lorient - Montpellier HSC 0:0

Střelecký prach zásluhou kvalitně pracující lorientské defenzivy hráčům Montpellieru poněkud zvlhnul. Ale protože ani domácí nebyli gólově potentní, zrodila se na Stade du Moustoir bezbranková remíza.

Důraz v pokutovém území soupeře. Možná nejhlavnější příčina výsledku, který svítil na tabuli po závěrečném hvizdu rozhodčího Oliviera Thuala. Přitom nějaká ta zajímavá šance byla k vidění na obou stranách. Na tu první se dokonce čekalo jenom sedm minut. Geoffrey Jourdren však tváří v tvář Raphaëlu Guerreirovi svého soupeře vychytal.

Hned v zápětí vyzval šikovnou patičkou Lucas Barrios ke skórování spoluhráče Jonase Martina, jenže ten nevyzrál na Benjamina Lecomteho. Martin se záhy ocitl sám na hranici vápna, ale i kdyby jeho střela nakonec skončila v síti, gól by nemohl platit pro ofsajd. Stejné pravidlo porušil i v závěru prvního poločasu na druhé straně Benjamin Jeannot, když byl rychlejší, než centr Raphaëla Guerreira.

V 58. minutě se hosté dostali do přečíslení. A kdyby býval Barrios přesněji přihrál, možná by jeho záměr neskončil v rukavicích Benjamina Lecomteho, nýbrž na kopačkách osamoceného Paula Lasneho. A protože za minutu mířil lorientský Walid Mesloub pouze do na brankové čáře stojícího Abdelhamida El Kaoutariho, musí si oba celky počkat na další vstřelené branky minimálně do příštího týdne, kdy se utkají s Remeší, resp. s Lille OSC.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele