32. kolo
12.04.2015 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - FC Nantes 1:0

AS Saint-Étienne může po výhře nad Nantes nadále směle pomýšlet na pohárovou Evropu. Kdežto Les Canaris by byli asi nejraději, kdyby už bylo po sezoně.

Nantes přitom začalo lépe a nebýt vynikajícího zásahu Stéphanea Ruffiera proti střele Serge Gakpého, šlo by do vedení. Takhle si jej v 18. minutě vzali domácí. A to zásluhou Francka Tabanoua, jehož střela z přímého kopu Rémyho Rioua evidentně překvapila. Střelec jediné branky zápasu však musel po nepříjemné srážce s vlastním kapitánem Loïkem Perrinem už o čtyři minuty později střídat.

Ve zbytku zápasu bylo nesmírně znát, jak moc chybí Der Zakarianově družině spolehlivý střelec typu Filipa Djordjeviće, jenž před sezonou po šesti letech prchnul do Lazia Řím. Ruffier se tedy v brance nadále spíše nudil. A jeho spoluhráči se také nikam nehnali, jelikož statistika napovídá, že 1:0 je jejich nejoblíbenější výsledek.

Ačkoliv Mevlut Erding ještě mohl přidat druhý gól. Našel si výborný centr mezi Issu Cissokha a Oswalda Vizcarronda, ale Riou už podruhé být překonán nechtěl. Z posledních deseti střetnutí slavil se svými spoluhráči výhru pouze dvakrát. A ani příští týden to na body příliš nevypadá, jelikož na Stade de la Beaujoire zavítá Olympique Marseille. Zatímco ASSE čeká prestižní Derby du Rhône, tedy bitva s Olympiquem Lyon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele