31. kolo
03.04.2015 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Monaco - AS Saint-Étienne 1:1

Monako odmítlo možnost dotáhnout se na dostřel vedoucí trojici, ze souboje se St. Étienne bralo nakonec jen bod. Ten přitom zachránil svou trefou Anthony Martial, který tak odpověděl celkem záhy na úvodní gól Melvüta Erdinca. Les Verts zůstali na páté příčce, v jejich situaci je remíza vlastně slušným výsledkem.

Zprvu určovali tempo hry hosté. Prvním, kdo ozkoušel připravenost domácího brankáře Subašiče, byl Lemoine, jehož střela ze 17. minuty rozhodně přísnější parametry snesla. Poté se k odraženému míči po pokusu Molla dostal Monnet-Paquet, avšak jeho zakončení nebylo vůbec dobré, takže Subašič tentokráte v pohodě zasáhl.

ASM v první pětačtyřicetiminutovce nevypálil na bránu ani jednou, přesto si nějaké příležitosti vytvořit dokázal. Například ve 32. minutě Joao Moutinho hezky poslal balón na Matheuse Thiaga, jenž se dokázal propracovat k hlavičce, jenže nakonec zamířil těsně mimo Ruffierovu svatyni.

I ve druhém dějství St. Étienne více zlobilo, po úvodní brance bylo zkrátka hladovější. A zasloužené odměny se dočkalo v 62. minutě. Tabanou z levé strany poslal výborný centr do vápna, Erdinc si dokázal naběhnout mezi obránce Raggiho a Wallace a hlavou usměrnil míč přesně pod břevno.

V tu chvíli na situaci zareagoval monacký kouč Leonardo Jardim, který ze hry stáhl Matheuse Thiaga a poslal na hřiště Martiala. Tenhle tah se ve finále parádně osvědčil. V 68. minutě Kurzawa poslal prudkou přihrávku zleva někam na hranici vápna, kde se do balónu hezky opřel právě Martial a vyrovnal stav.

Jardimovi svěřenci budou brát konečný výsledek určitě jako neúspěch. Pokud ještě chtějí zabojovat o Ligu mistrů, nemluvě dokonce o titulu, potřebují získávat vítězství jako na běžícím páse. Budou mít ale šanci na reparát, neboť příští týden přivítají na svém placu v dohrávaném utkání Montpellier.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevíte někdo kde sledovat tento zápas Monaca aspon online reportáž??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele