17. kolo
08.12.2013 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - Montpellier HSC 1:1

Spravedlivou remízou 1:1 se podělily oba týmy o bod. Montpellieru na lavičce stále neseděl nový trenér Rolland Courbis, který si své povinnosti začne plnit od pondělka, takže sestavu musel poskládat asistent Pascal Baills. Hosté přitom měli nakročeno k vítězství, Toulouse dokonce nedalo penaltu, avšak srovnat nakonec přece dokázalo.

U HSCM došla prezidentovi klubu Louisi Nicollinovi trpělivost a po šestnácti kolech letěl pryč Jaen Fernandez, který ani zdaleka nedosáhl takových úspěchů, jako jeho předchůdce René Girard. A jako by vítr v kabině přinesl něco pozitivního, už v 19. minutě se totiž mužstvo dostalo do vedení.

Aguilar vyrobil obrovskou chybu, míč mu totiž sebral aktivní Cabella, který ho předal na ještě lépe postaveného Camaru a ten bez problémů zacílil. Další nebezpečnější akce na řadu přišla vlastně až pět minut po obrátce. Rozhodčí Bastien posoudil zákrok Congrého na Auriera jako penaltový a hostující obránce inkasoval navíc červenou kartu.

Jenže pokutový kop proměněný nebyl, brankář Jourdren totiž střelu Ben Basata polapil. Na druhé straně naopak následovalo další vyloučení a počet hráčů se na hřišti vyrovnal. A červená karta, jakou obdržel kapitán Zebina, patřila do šuplíku hodně zajímavých. Celá situace se odehrála v 67. minutě.

Asistent rozhodčího mával hlavnímu arbitrovi Bastienovi faul, jenže jeho píšťalka nezazněla. Zebina vzal v tu chvíli míč do ruky a za tento přestupek dostal žlutou kartu. A protože ještě vehementním způsobem protestoval, dostal k dobru ještě jednu. I v deseti se nakonec TFC dočkal zaslouženého korigování stavu.

Mopntpellier si díky gólu Aguilara, jenž tak napravil svou minelu u úvodní branky utkání, připsal na své konto již desátou remízu v řadě a ze sedmnácté příčky, podobně jako soupeř ze čtrnácté, se neodlepil. Regattinův pas do šestnáctky našel kolumbijského záložníka, jenž tvrdou ránou prostřelil Jourdrena.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

10 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele