13. kolo
09.11.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - AC Ajaccio 1:1

Prozatímní trenér Christian Bracconi, který má Ajacciu pomoci uhrát co nejvíce bodů do té doby, než se najde stálý lodivod, dokázal na půdě nebezpečného Toulouse remizovat 1:1. Domácí byli v zápase lepším týmem, znovu se však ukázalo, že když mezi třemi tyčemi stojí Guillermo Ochoa, je velký problém ho překonat.

Korsický celek se trápí především v ofenzívě, právě především díky ní odjížděl ke střetnutí k TFC s mizernou bilanci devatenácti zápasů bez vítězství zvenku. Hosté rozhodně nepřijeli v nejlepším rozpoložení, na lavičce skončil italský stratég Fabrizio Ravanelli, mužstvo naposledy podlehlo doma i poslednímu Valenciennes.

Toulouse vsadilo na rozestavení 3-5-2 a většinu útoků směřovalo po krajích, s čímž měl soupeř velké problémy. V první půli měli domácí držení míče na 68%! Jenže to bylo právě Ajaccio, které v sedmé minutě udeřilo jako první. Zebina chyboval ve vápně a předal míč Lasnemu, který umístěnou ránou trestal.

Domácí od té chvíle balón protihráčům moc nepůjčovali. A nakonec ve 42. minutě vyrovnali. Trejo uvolnil pěkným způsobem Auriera, jenž následně svým centrem na zadní tyči vybídl Syllu a ten zpoza obránce Hengbarta uklidil míč do sítě. Ještě před obrátkou měl na kopačce další gól Braithwaite.

Opět to byl skvělý Aurier, kdo mu adresoval přihrávku, jenže dánský rodák následně z halfvoleje Ochou nepřekonal. Druhou půli už byl mexický brankář zcela nepřekonatelný; nejvíce se přitom zapotil v poslední desetiminutovce, kdy Toulouse vystupňoval tlak. Se svou dělovkou to nejprve zkoušel Regattin, ale neuspěl.

Nic se na tomhle faktu nezměnilo ani o pár chvil později, kdy balón zmateně poskakoval v šestnáctce, dorážejícího Regattina však zase vychytal Ochoa. Jeho konečky prstů následně musely zasahovat i proti Spajičovi a Aguilarovi, a tak se body nakonec musely dělit, byť herně by si je zřejmě zasloužil jen jeden tým.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele