10. kolo
18.10.2013 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - Toulouse FC 1:2

Toulouse veze díky penaltě ze závěru utkání tři body z Remeše.

Před tímto zápasem domácí v této sezoně osmkrát neprohráli, byť v šesti případech z toho byl pouze bod. Hosté z Toulouse zase doufali, že by mohli vyhrát počtvrté z posledních pěti konfrontací. Že by to tak skutečně mohlo dopadnout, naznačila 42. minuta, ve které se Martin Braithwaite vydal středem hřiště k soupeřově brance, přihrál Wissamu Ben Yedderovi a ten výbornou přihrávkou vybídl ke skórování Oscara Treja, který se nemýlil - 0:1.

Vyrovnání se domácí fandové dočkali po hodině hry. Akci Mandiho a Charbonniera zakončoval přesnou trefou z velkého vápna Prince Oniangué - 1:1. Remeš vycítila šanci na úspěch, ale přímý kop Ayitého zneškodnil Ali Ahamada a Onianguého gólovou střelu na vzdálenější tyč na posledních chvíli uklidila obrana hostů do bezpečí. To se psala 74. minuta.

V těch následujících už byli fotbalisté Toulouse přeci jen pozornější a navíc začali podnikat útočné výpady. Po jednom takovém stáhl ve vápně Gaëtan Courtet protihráče Clémenta Chantôma a kopala se penalta. Tožský reprezentant Kossi Agassa si vybral opačnou stranu, takže ten dánský chtěl začít slavit. Jenže rozhodčí si všiml, že Courtet nebyl v době exekuce mimo pokutové území, tudíž se celá akce musela opakovat. Tři minuty před koncem zápasu rozhodně nic záviděníhodného. Ale Braithwaite to zvládl, jelikož volil jistotu - střelu doprostřed branky, a tak zajistil svému týmu vítězství 1:2.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
noustres

plichta

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele