20. kolo
10.01.2014 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Monaco 1:1

Monako znovu potvrdilo, že na celky ze spodku tabulky prostě neumí, a utkání s Montpellierem dopadlo tak jako drtivá většina na podzim - remízou. Pro domácí to byl již dvanáctý nerozhodný výsledek sezóny. Hosté naopak zaznamenávají další nečekanou ztrátu, po které PSG na čele může znovu odskočit.

Ani penězi mocný ASM nedokázal úplně vymazat šikulku Cabellu, který spolu s novou posilou Niangem patřili k nejnebezpečnějším hráčům. Bohužel tahle dvojice zpočátku měla problémy s vytvářením šancí. To soupeř se naopak tlačil více do zakončení a brankář Jourdren musel být v pohotovosti.

Z dálky to na něj nejdříve zkoušel Joao Moutinho, po něm také Falcao, který by měl být po zranění stehenního svalu už definitivně fit, s oběma pokusy si nakonec domácí gólman poradil. Kolumbijec mohl skórovat ještě jednou z dobré pozice, po centru Jamese Rodrígueze ale na brankové čáře zasáhl obránce El Kaoutari.

Největší možnost HSCM v první půli nemohl mít na kopačce nikdo jiný než nejaktivnější Cabella. Deplagne si to namířil do vápna, míč se následně odrazil od Abidala k volnému záložníkovi, jehož dokázal zastavit až zákrok brankáře Subašiče. První branky se diváci dočkali těsně po přestávce.

K nevoli těch domácích se trefil Kurzawa. James Rodríguez ho z přímého kopu vybídl parádním centrem a hlavička zapadla přesně pod břevno. Montpellier vyrovnal celkem brzy. Jen co na hřiště přišel střídající Camara, už vymyslel přihrávku na Cabellu, po níž Abidal fauloval v šestnáctce a kopala se penalta.

Té se jal Niang, úspěšný autor pokutového kopu z minulého víkendu proti Rodezu v rámci Coupe de France. Tentokráte měl velkou dávku štěstí, Subašič totiž jeho střelu vyrazil, nicméně zpět pouze k jeho nohám. A dorážka již našla správný cíl. Závěrečné minuty patřily spíše Monaku, které mělo k vítězství přece jenom blíže.

Riviére, který na podzim smetl Montpellier hattrickem, avšak nyní nebyl tolik vidět, pálil těsně mimo, Falcao rovněž nezamířil přesně, ačkoli Jourdren stál v brance přibitý jako hřebík. Poslední příležitost na změnu skóre měl Ferreira-Carrasco, nicméně ten střílel pouze doprostřed Jourdrenovy svatyně.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Po té pauze těžko říct... ale přikláním se k tipu 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:1

Reagovat
justcall

tip Eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tentokrát ten tip Eurofotbalu seděl jako pr*el na hrnec, škoda, že jsem se tím neřídil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele