34. kolo
18.04.2014 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Rennes 0:0

ASSE nevstřelilo Rennes ani gól a zkomplikovalo si cestu do evropských pohárů.

Na Les Verts se totiž může po čtyřiatřicátém kole bodově dotáhnout rival Olympique Lyon, jenž hraje kvůli sobotnímu finále Coupe de la Ligue proti PSG ligový zápas na hřišti Toulouse až ve středu. Přitom kdyby soupeře z dolní poloviny tabulky porazili, mohli pak ještě ve zbývajících čtyřech duelech pořádně prohnat třetí Lille.

Stade Rennes, které si v týdnu vybojovalo postup do finále Coupe de France, když těsně o gól porazilo o postup do Ligue 1 bojující Angers SCO, na Stade Geoffroy-Guichard velmi zodpovědně bránilo a nepouštělo domácí do žádných větších akcí. Teprve až před pauzou vyzkoušel Costilovu pozornost Max Gradel. Jeho střela však byla z kategorie propagačních.

Brankář hostující celku se však ve druhé půli činil. Poprvé předvedl své reflexy poté, co zůstal ve vápně zcela osamocený bývalý spoluhráč Mevlut Erding. Následně kolega Romain Hamouma trknul balon po Trémoulinasově centru do sítě, nicméně branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Zmíněný obránce pak parádně rozehrál přímý kop, přičemž Moustapha Bayal Sall byl jen krůček od toho, aby míč doklepl do odkryté svatyně. Standardní situace zahrávané tímto hráčem byly opravdu nebezpečné.

Další mohl zakončit střídající Renaud Cohade, ovšem jeho hlavičku gólman Rennes v klidu lapil. A ani z té pozdější se svěřenci trenéra Galtiera, jmenovitě Bayal Sall, neprosadili. A když i pokus kapitána Loïca Perrina mířil vedle vzdálenější tyče, rozešli se oba týmy smírně.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme, konečně výhra!! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele