9. kolo
05.10.2013 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - AS Saint-Étienne 2:1

Dlouho drželo St. Étienne v Monaku nadějný výsledek, v 81. minutě ovšem přišel na hřiště Lucas Ocampos a o chvilku později svou trefou rozhodl o vítězství domácích. Mužstvo kouče Claudia Ranieriho sice poslal do vedení Ferreira-Carrasco, soupeř ale díky Hamoumovi po přestávce vyrovnal. Nic platné to hostům v konečném účtování nebylo.

Do utkání lépe vstoupil knížecí klub. Gólman Ruffier se nejprve parádním zákrokem jednoruč musel vytáhnout vůči pokusu Joaa Moutinha, kterého do velké šance poslala Cohadeho špatná rozehrávka. Po čtvrthodině hry ASM přece jenom udeřil - v momentě, kdy James Rodríguez nevěděl, jak překonat dobře postaveného Ruffiera.

Volil tedy přihrávku na Belgičana Ferreiru-Carrasca, jenž z první uklidil míč za brankovou čáru. James Rodríguez mohl následně náskok sám navýšit, nicméně jeho dalekonosnou střelu zase dokázal zlikvidovat fantastický Ruffier. Do přestávky sice mohl snížit Tabanou, avšak jeho rána skončila mimo tři tyče Subašičovy svatyně.

ASSE zajisté rychle pomohla brzká kontaktní branka ze 49. minuty. Ghoulam s Cohadem společnými silami uvolnili Hamoumu, který na hrotu nahradil absentujícího Brandaa, a koncovky se chopil tak, jak měl. V tu chvíli hosté vzadu poctivě bránili, Ruffier nebyl ve druhé půli pod žádným permanentním tlakem.

Strhnout vítězství na stranu St. Étienne, které na něj v tuto chvíli čeká už čtyři zápasy, mohl střídající Corgnet, míč ovšem poslal jen těsně nad břevno. Naopak Ocampos se v 87. minutě u vzdálenější tyčky prosadil. Domácí prodloužili svou ligovou neporazitelnost na devět kol, vadit jim nemusela ani závěrečná zahozená příležitost Jamese Rodrígueze.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Grande Paolo 11

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
hradec

AS Monaco 2:0 ASSE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele