32. kolo
12.04.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Saint-Étienne 0:0

St. Étienne ztratilo v boji o přímou účast v Lize mistrů. I když se jeho série neporazitelnosti prodloužila už na sedmnáct zápasů, ve Valenciennes uhrálo jen bezbrankovou remízu, která s jeho aktuální třetí pozicí notně zahýbá. Ani domácí nemůžou příliš vesele plesat, jejich čekání na ligové vítězství se protáhlo od začátku února už na sedm kol.

Nebyla to příliš pěkná podívaná. První šance zápasu na sebe nechala čekat až do 20. minuty, když hostující Cohade uvolnil ostrostřelce Aubameyanga, jeho dělovku ze střední vzdálenosti však stačil srazit obránce Angoua. O minutu později zahrozil soupeř. Danic převzal míč po Meliksonovi, snažil se brankáře Ruffiera přelobovat, avšak ten předvedl výtečný zákrok.

Těsně před nezáživnou druhou půlí mohl ještě skórovat Aubameyang, který svou střelou sice překonal gólmana Penneteaua, nicméně balón nakonec skončil pouze mimo. Ve 47. minutě se ozval znovu domácí Danic, který zakombinoval s Nguettem, následný centr letěl na hlavu Gomise, jehož hlavička však byla rovněž nepřesná.

Po hodině hry zkusil vypálit Danic, jeho rána ovšem byla sražená pouze do zámezí. V 73. minutě zase střílel z dálky st. étienneský Lemoine, nicméně Penneteau si i s touhle situací dokázal poradit. Les Verts nakonec mohli přece jenom rozhodnout o svém vítězství v posledních minutách. Sall sklepl balón pro Aboubakara, ten z voleje ale trefil jen boční síť.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Zajda

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele