34. kolo
27.04.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - AS Nancy-Lorraine 0:0

Určitě cenný bod si odvezli fotbalisté zachraňujícího Nancy z půdy vždy nepříjemného Valenciennes. Je pravda, že domácí byli o něco lepším týmem, v koncovce se však častokrát mýlili a nebo nevyzráli na brankáře Gregoriniho. Hosté tak díky bezbrankové remíze drží jednobodový odstup od sestupového pásma.

V 8. minutě zahrozil nejprve ASNL. Moukandjo převzal pas od Zitteho, poté vystřelil na Penneteaua, nicméně ten si s touhle šancí poradil. O čtyři minuty později musel poprvé zasahovat Gregorini, který vyrazil střelu Meliksona na rohový kop. Izraelský záložník přitom dostal parádní přihrávku od Danica.

V závěru první půle se Melikson ocitl ještě v jedné dobré střelecké pozici, nicméně po Nguettově pobídce mu ve skórování zamezil skvěle obránce Puygrenier. Přece jenom se ještě do poločasu mohlo měnit skóre, Nancy málem uspělo s Karabouém, který po centru Bakara z voleje napálil jen fantastického Penneteaua.

Po přestávce se na úvod ukázal Gomis, jeho pokus mu však celkem v pohodě polapil Gregorini. Také Sankharé zkusil své střelecké umění, zamířil ovšem jen vedle. Největší možnost měl VAFC v 65. minutě. Sankharé parádně vyslal Nguetteho, který se řítil sám na Gregoriniho, v koncovce pak ale domácí forvard selhal.

Závěr utkání patřil jasně domácím. Ti mohli strnout tři body na svou stranu třeba díky Danicově ráně ze 68. minuty, nebo té od Meliksona, nicméně Gregorini si s oběma dvěma nakonec dokázal poradit. V 84. minutě pálil parádně z dálky netradiční střelec Rose, jeho rána ovšem skončila těsně vedle.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele