6. kolo
22.09.2012 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - Stade Rennes 2:2

Ali Ahamada se stal hrdinou večera. V zápase jeho Toulouse s Rennes domácí mužstvo prohrávalo až do samotného závěru 1:2. Pak se ale z ničeho nic vydal do útoku právě francouzský brankář a hlavou zařídil bod. Postaral se tak určitě o ten největší počin Ligue 1 tohoto kola, možná i dosavadního průběhu sezóny.

Hosté vstoupili do utkání opravdu velmi, velmi dobře. Už v 9. minutě dodal střele všechnu sílu Pitroipa a brankář Ali Ahamada neměl šanci. Ten samý hráč mohl o deset minut později skóre navýšit, nicméně tentokráte zamířil pouze vedle brány. TFC nakonec vyrovnalo záhy. Tabanoův skvělý pas si vyhlédl Ben Jeddera, jenž z voleje přesně zacílil.

Do konce prvního poločasu se již nic zajímavého neudálo. Po přestávce se mohl měnit průběžný stav po akci Pitroipy z 53. minuty, který přihrál Boyemu, avšak jeho pokus z první polapil Ali Ahamada. V 65. minutě SRFC šlo opět do vedení, Boyeho centr z rohového kopu usměrnil do branky Erdinc.

Toulouse se pochopitelně hnalo za brzkým vyrovnáním. Blízko tomu byl opravdu Capoue, který po rohovém kopu Tabanoua hlavičkoval těsně nad branku.

Nakonec se domácím podařilo vsítit gól v páté minutě nastavení. A postaral se o něj gólman Ali Ahamada, který v poslední šanci zápasu vběhl do vápna, naskočil si na centr Ben Jeddera z poslední nařízené standardky a hlavou překonal nevěřícího a překvapeného gólmana Costila, jenž po inkasování jen smutně padl na zem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Filip12

Ahamada je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Golman :)))))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele