29. kolo
16.03.2013 17:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

SC Bastia - Olympique Lyon 4:1

Neuvěřitelně úspěšný zápas odehráli hráči Bastie proti Lyonu, adeptovi na ligový titul. Míč měli domácí v držení jen v jedné třetině celého odehraného času, přesto soupeři dokázali nasázet hned čtyři branky. OL naprosto selhal v útoku, nedokázal si vytvořit prakticky žádný tlak, přičemž o jediný úspěch se z jediné střely na branku postaral Lisandro López.

Když už domácí přecházeli směrem dopředu, bylo to vždy hodně nebezpečné. Khazri byl velice blízko trefě, jen o kousek nakonec minul prostor mezi třemi tyčemi, na druhé straně Lacazette z první pálil rovněž mimo. Po pár dalších možnostech jak ze strany Bastie, tak ze strany Lyonu, padla na sklonku první půle první branka utkání.

Khazri vyslal do dobré střelecké pozice Thauvina, jenž poprvé překonal gólmana Vercoutreho. Les Gones devět minut po pauze dokázali vyrovnat. Gourcuff zprava poslal pas na volného Lisandra Lópeze, jenž v koncovce nezaváhal. Nerozhodný stav ovšem nevydržel dlouho, o chvilku později korsické mužstvo opět vedlo.

Khazri převzal od gólmana Landreaua balón, nasprintoval do šestnáctky, až poté našel Modesteho, ani jehož Vercoutre nedokázal vychytat. Hosté se již zpátky do zápasu nevrátili, vlastně ani neměli čas nějak něco podniknout, jelikož o pět minut později již Thauvin po pobídce od Modesteho svým druhým zásahem zvýšil na 3:1.

Bastia již tři body nepustila. Brankář Vercoutre se naopak musel ještě několikrát ukázat, obrana mu totiž zrovna také moc nepomáhala, takže třeba Modesteho rána nebo ta od Beauvueho z přímého kopu klidně mohly skončit také v síti. Přece jenom pečetil v celku hladké vítězství aktivní Khazri, jenž nechytatelnou střelou definitivně zametl Olympique pod rohožku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Langi

Nejhorší obrana v lize, ale poslední dobou moc neinkasujou...každopádně bysme vyhrát měli...tip: 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/bastia-vs-lyon-41-highlights-WEicD80H6mdR5d0f?start=0

Khazri se určitě koukal na Hazarda v zápase proti United. Naprosto totožný gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele