8. kolo
06.10.2012 20:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

SC Bastia - ES Troyes 3:2

Pět branek a dvě červené karty, takový by byl stručný sumář utkání mezi dvěma nováčky. V duelu nakonec potvrdila roli favorita domácí Bastia.

Skóre se měnilo už v 17. minutě, Colin nedokázal ideálně odvrátit míč, k němuž se dostal Yatabare a jeho střílený centr si následně srazil do vlastní sítě Rincon - 1:0.

Z vedení se ovšem domácí příliš dlouho neradovali, už ve 24. minutě nedokázal Macedo Novaes zpacifikovat hlavičku Thiaga a dorážející Marcos si už věděl rady - 1:1.

O obrat se mohl postarat Bahebeck, v tomto případě už byl ale brankář Bastie stoprocentní. Ve 37. minutě pak Bastia podruhé vedla, Khazri se dokázal odpoutat od svého strážce a z jeho práce gólově profitoval Modeste - 2:1.

Troyes ovšem dokázalo i v tomto případě poměrně rychle reagovat a nepřibrzdila ho ani poločasová přestávka. Po zákroku Choplina na Bahebecka se kopala hodně sporná penalty penalta a z ní si svůj druhý večerní zásah připsal Marcos - 2:2.

Troyes se následně situace hodně zkomplikovala poté, co v 51. minutě putoval předčasně do sprch Fabrice N'Sakala, kterého v 67. minutě následoval i Thiago Xavier. Ten mohl být právem rozezlen, rozhodčí totiž situaci v pokutovém území nesprávně vyhodnotil jako ruku a vedle červené karty se konala i penalta. Spravedlnosti ovšem bylo učiněno za dost ve chvíli, kdy Modeste neproměnil.

Ve dvojnásobném oslabení hrající Troyes se uzamklo do obrany a jasným cílem byla snaha o udržení výsledku 2:2. Od získaného bodu nakonec hosty dělily tři minuty plus nastavení, Bastia sice v početní výhodě nedominovala, v 87. minutě se ovšem po centru Angouly i tak prosadil Maoulida - 3:2.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele