24. kolo
09.02.2013 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Lorient 1:1

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky, bojující o příčky zajišťující evropské poháry, dopadl podle očekávání nerozhodným výsledkem. Oba mohou být s remízou 1:1 spokojeni, vyrovnaný zápas zkrátka nemohl skončit jinak. Domácí byli pod menší dekou po gólu Marequeho čtvrthodiny před koncem, odpovědět ale dokázal Eysseric.

Domácí vstoupili do zápasu zostra, vytvořili si hned dvě gólové příležitosti. Nejprve se po pasu Meriema vřítil do šestnáctky Maupay, ten následně vyslal dobrý technický pokus, nicméně brankář Audard ho fantasticky zneškodnil. Poté Maupay po spolupráci se samým spoluhráčem pálil ještě jednou, tentokráte však těsně vedle.

Les Merlus byli jinak směrem dopředu v první půli dost bezzubí. Svou jedinou vážnější loženku si vytvořili až minutu před přestávkou, když Autret sklepl balón pro Marequeho, jehož střela z voleje pouze přeletěla břevno. Podobně aktivně jako na začátku prvního dějství hrálo Nice i v tom po obrátce.

Audard se nejvíce musel činit proti dělovce Eysserica z hranice vápna, na druhé straně se zase poprvé v zápase pořádně protáhl Ospina, jenž zlikvidoval Jouffreho přímý kop. Bezbrankový stav nakonec vydržel jen do 75. minuty. Hostující Aliadiére parádně uvolnil Marequeho na levé straně, ten poté přešel přes dva obránce a pravačkou prostřelil Ospinu.

OGC ovšem v celku záhy vyrovnal a vysloužil si alespoň jeden bod. Pied na hřišti po svém střídání moc dlouho nepobyl a hned vymyslel po svém úniku po pravé straně finální přihrávku na Eysserica, jenž neměl příliš problémů překonat Audarda. Poslední možnost spálil v 87. minutě domácí Anin, jehož střela po přihrávce Eysserica skončila na tyči.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele