1. kolo
10.08.2012 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Toulouse FC 1:1

Startovní zápas francouzské Ligue 1 přinesl nejenom remízu 1:1 mezi obhájcem titulu Montpellierem a Toulouse, ale také karbanické hrátky ze strany rozhodčího Gautiera. Ten měl hned třikrát důvod vytáhnout červenou kartu, a tak domácí dohrávali o deseti a hosté dokonce jen o devíti hráčích.

Paradoxem je, že žlutými kartami Gautier šetřil, celkově udělil pouze dvě. Nejprve šel do oslabení Montpellier, ve 38. minutě to s brutálností zákroku přehnal Saihi a Sirieixovi div že nepoškodil zdraví. Ovšem ono se Toulouse v disciplíně sestřelit co nejtvrději a nejošklivěji svého soupeře pochlapilo hned ve druhém poločase.

Bezhlavě se do souboje s Congrém pustil Regattin v 73. minutě a musel také předčasně pod sprchy. Půjčit si mýdlo možná i stihl jeho kolega Aurier, jenž zase nedovolenou hrou napálil Bedima, a deset minut po Regattinovi se poroučel ze hřiště také. To už se ale výsledek zastavil na konečném skóre 1:1.

Za prvních dvacet minut se toho na hřišti moc neodehrálo. Až si poté vzal domácí Cabella slovo při zahrávání přímého kopu, netrefil ovšem o kousek branku. Montpellier možná pocítil absenci loni nejlepšího střelce Oliviera Girouda, který v létě odešel do Arsenalu, a TFC ohrozil až po přestávce.

Přesto se ještě před ní HSC dočkal vedoucí branky po třiceti čtyřech minutách. Založení rychlého brejku bylo klíčem k úspěchu, Utaka následně vyslal svého spoluhráče Camaru do vyložené pozice a z ní se senegalský útočník nemýlil. Z vápna zamířil přesně k levé tyči, kam gólman Ali Ahamada zkrátka už nemohl dosáhnout

O útočných snahách hostů netřeba mluvit, ti byli směrem dopředu úplně bezzubí. Přece jenom zahrozili zhruba po hodině hry, když Aurier nacentroval míč na hlavu Riviéreho, jenž z blízkosti minul. Nakonec se svěřenci kouče Alaina Casanovy vyrovnání dočkali, Aurierův centr usměrnil do brány hlavou Ben Jeder.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

A Francouzska taky...Montpellier zacne vyhrou 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Uznavam, Giroud bude chybet, nez najdou dalsiho strelce

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier oslabil a minulá sezóna byla dost možná jen haluz tipuju neprohru Toulouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

červená se červená

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele