23. kolo
03.02.2013 17:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Reims 3:1

Remeš prohospodařila svůj náskok z první půle a po výsledku 1:3 nadále zůstává na sestupových pozicích. Montpellier se díky třem bodům vrací do boje o poháry.

Hosté z Remeše se sice po půlhodině hry ujali díky Gaetanu Courtetovi vedení, Montpellier ale na inkasovanou branku dokázal zareagovat hned zkraje druhé půle. A po hodině hry bylo díky brankám Marca Estrady a následně i Younése Belhandy rozhodnuto a vítězství obhájce titulu.

A právě Marco Estrada měl vůbec první příležitost v celém utkání. Již po pěti minutách hry ho zcela osamoceného v pokutovém území našel Souleymane Camara, nicméně ránu z první chilského záložníka dokázal zlikvidovat gólman domácích Johny Placide. Následně Camara připravil dobrou pozici i pro Belhandu, jeho pokus zpoza pokutového území však rozvlnil pouze postranní síť remešské branky.

Bylo to však paradoxně hostující mužstvo, které se po půlhodině hry ujalo vedení 1:0. Centr Johanna Ramarého poslal do sítě hlavičkou Gaetan Courtet a na stadionu Montpellier zavládlo hrobové ticho - 0:1. Domácí se pokoušeli vyrovnat stav ještě v prvním poločase, štěstí jim ale nepřálo. Estradův přímý kop z třiceti metrů dokázal zlikvidovat pozorný Placide.

MHSC to trvalo přesně tři minuty. Tři minuty po hvizdu sudího se radovalo z vyrovnávací branky. Camara se dostal k odraženému balonu a z bezprostřední blízkosti propálil Placideho - 1:1. Remeš byla blízko svému druhému gólu. Grzegorz Krychowiak svou hlavičkou donutil Jourdrena k pohotovému zákroku.

Byl to ovšem Montpellier, který se po pětašedesáti minutách hry dostal do vedení. Marco Estrada poslal na Placideho neuvěřitelný, nechytatelný přímý kop z dvaceti metrů - 2:1. A domácí své vítězství pojistili o pět minut později. To Placide sice ještě dosáhl na střelu Johna Utaky, míč se však odrazil pouze k dobíhajícímu Belhandovi, jenž z první poslal balon do sítě - 3:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí nápor bude pokračovat i nyní.

Tip: 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele