35. kolo
04.05.2013 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Stade Brestois 2:1

Brest nezvládl klíčové utkání na půdě Montpellieru, klesl na samotné dno tabulky a jeho záchrana se zdá být již jen utopickou záležitostí. Hosté si připsali na své konto již svou osmou porážku v řadě a na záchranu ztrácejí tři kola před koncem již šest bodů. Montpellier naopak po třech neúspěších postoupil na sedmou pozici.

Domácí srazili sebevědomí soupeře velice, velice rychle. Estrada v 11. minutě zkusil vypálit ze střední vzdálenosti, jeho pokus se zároveň odrazil od nohy Sissoka, takže míč změnil směr letu a skončil v brance. SB29 se přesto dokázal rychle vzpamatovat a po dvaceti minutách vyrovnal. Hodně důležitý moment zařídil svou trefou Raspentino.

Těsně předtím přitom mohl navýšit náskok Cabella, nicméně u vzdálenější tyčky zamířil jen vedle brány. Za dvě minuty následně udeřil soupeř. Mendy vyslal Raspentina, který zamířil přesně tam, kam chtěl, a míč se najednou třepotal u pravé tyčky. Do konce poločasu se jinak nic zajímavého na hřišti neudálo.

Do druhého dějství vstoupili lépe hosté. V 52. minutě Makonda nalevo vyslal do volného prostoru Lesoimiera, který se dostal do blízkosti brankáře Jourdrena, narazil ovšem v poslední moment právě na něj. Na druhé straně naopak na pravé straně Mounier zakombinoval s Camarou, jeho pokus levačkou však skončil mimo.

O vítězství Montpellieru nakonec v 74. minutě rozhodl Camara. Kantari se ve vápně opřel do Congrého, z čehož následoval pokutový kop. A ten domácí útočník proměnil. Brest se na další možnosti již nezmohl, z jeho strany to byla jedna velká křeč. Naopak skórovat mohl Cabella, s jeho střelou si však poradil brankář Thébaux.

Autor: Patrik Sandev / sports.fr

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele