8. kolo
06.10.2012 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - AC Ajaccio 2:0

Fotbalisté Lille dokázali konečně po šesti ligových kolech zabrat a doma si poradili s Ajacciem 2:0. To přijelo na sever Francie evidentně ubránit bod, domácím se však přece jenom podařilo jeho blok prorazit dvakrát. Nejprve skóroval v prvním dějství Roux, po něm se ve druhém trefil i Mendes.

Nebyl to příliš pohledný zápas. První střelu obstaral po šesti minutách Debuchy, který ovšem po přihrávce od Pedrettiho zamířil jen mimo. Poté pálil sám Pedretti, ale také neúspěšně. První větší šance zápasu přišla zhruba po půlhodině hry. A měl jí na svědomí opět aktivní Pedretti, jehož rána se zastavila až o břevno.

Na druhé straně byl ve velké příležitosti André, který byl po centru Mutua tak vyvedený z míry, do jaké pozice že se to dostal, že zazmatkoval a gólmana Landreaua nakonec ani neohrozil. Tři minuty před koncem se Lille ujalo vedení. Po Debuchyho centru hlavičkoval za záda Ochoy útočník Roux.

A deset minut po obrátce Lille navýšilo náskok. Základem úspěchu byl De Melův dlouhý aut, po kterém si převzal míč Mendes a přesně mířenou střelou k tyči nedal Ochoaovy šanci. Do konce utkání si již Dogy výsledek hlídaly, hosté na soupeře vyzrát prostě nedokázali, byť si nějaké menší příležitosti vytvořili.

Tu největší měl asi v 69. minutě Mutu, kterého na poslední chvíli zastavil až obránce Debuchy, jenž odvrátil míč pryč do bezpečí na rohový kop. V závěru se ještě mohl prosadit De Melo, který se nacházel sám před Ochoaou, problém ale byl, že svůj pokus nedokázal usměrnit mezi tři tyče.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele