1. kolo
11.08.2012 21:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - SC Bastia 2:3

Nováček ligy Bastia plní předsezónní cíl o bezstarostném začátku v novém ročníku Ligue 1, ve kterém hned v úvodním kole zdolal venku Sochaux po přestřelce 3:2. Skvělým výkonem se prezentoval především Toifilou Maoulida, autor dvou branek, který se zároveň společně s Ibrahimovičem vyhoupl do čela tabulky střelců.

Jenže pro hosty se utkání nevyvíjelo úplně nejlépe, už po dvanácti minutách hry totiž prohrávali po gólu Privata. Ten se po rohovém kopu Roudeta odpoutal od dvou svých strážců a gólman Novaes si ani neškrtl. Zhruba po půlhodině hry mohlo být pro korsický celek ještě více zle, kdyby Doubai nezazdil svojí storpocentku.

Novaes si nepočínal úplně nejjistěji při likvidování centru Camary, čehož mohl využít sochauxský záložník, jenže naprosto prázdnou branku trestuhodně minul. Až ve druhé půli se Bastia trochu otrkala a hned z první vážnější šance vyrovnala. V 58. minutě se krásně nabídl u bližší tyče Modeste, odkud za brankovou čáru usměrnil centr od Palmieriho.

V 73. minutě šli hosté do překvapivého vedení. Toifilou Maoulida poprvé - hlavou u zadní tyče překonal brankáře Crose. Dvoubrankový náskok Bastii pak zařídil o deset minut později. Toifilou Maoulida podruhé - opět hlavou, tentokráte po rohovém kopu Chazriho. Domácí Doubai, také hlavičkou, minutu před koncem už pouze korigoval stav.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sochaux jeden z mých oblíbených francouzských týmů nad nováčkem by to snad měla být výhra tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sochaux hralo doma vzdy ofensivni fotbal a otazkou zustava jak se vyrovnaj s odchodem sve velke hvezdy Martina Marvina,lonska sezona mu moc nevysla.... zkusim 2:1 ,2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele