5. kolo
15.09.2012 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - SC Bastia 3:0

První výhru zaznamenal také Évian, který si doma hladce poradil s Bastií 3:0. Skóre utkání načal v prvním poločase Barbosa, ve druhém pak zvýšili Sagbo a znovu Barbosa, jenž se tak stal hlavní hvězdou utkání.

Évian vykročil za vítězstvím dost opatrně. Šance prakticky v první půlhodině nebyly. Domácí ale postupně začínali přitápět pod kotlem a katalyzátorem celého zápasu byla první branka, kterou vsítil Barbosa. Po půlhodině hry si Cedrik Barbosa naběhl do vápna a hlavou poslal Évian do vedení - 1:0. Bastia v tu chvíli ožila a začala nebezpečně hrozit. Po Modesteho ráně měl brankář Andersen co dělat, aby míč vyrazil do bezpečí. Hned za dvě minuty měla Bastia další tutovku. Po centru do pokutového území nepřesně zakončoval Palmieri. Ve vyrovnaném prvním poločase měli o něco více navrch hosté, ale svojí snahu a šance nedokázali gólově zužitkovat.

Platilo to i ve druhém poločase, na jehož začátku se hodně žlutilo. Sudí Turpin rozdal za osm minut hned čtyři žluté karty. Bastia měla i nadále navrch, ale to se mělo postupně změnit. Zlom přinesla až 73. minuta a druhá branka Évianu. Sagbo se dostal do samostatného průniku a vyběhnutého brankáře Novaese přehodil lehkým obloučkem - 2:0 pro domácí.

Évian se následně uklidnil a zanedlouho zasadil otřesenému soupeři poslední ránu. Barbosa si poradil s posledním obránce a přesně zakončil - 3:0 pro Évian. Pro Barbosu to byla druhá branka v utkání. Další branku už diváci neviděli, domácí tým poprvé v letošní sezoně vyhrál a na svém kontě má celkem čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Kongo

Domácím se vyprazdňuje marodka.Už musí vyhrát 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele