26. kolo
23.02.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - SC Bastia 0:0

Troyes má pořádný problém. V souboji nováčků sice před vlastním publikem Bastii zatlačilo, ale bezbranková remíza pro Furlanovy svěřence vůbec nic neřeší; nadále tak zůstávají přikováni v sestupové zóně a šance, že se jim podaří uniknout, se zápas co zápas hrozivě tenčí..

ESTAC sice neprohráli už pět zápasů v řadě, ale dnes k tomu nebylo daleko - 10 minut před koncem zápasu měl rozhodující gól na kopačce Jérome Rothen, když vyslal na Thuram-Uliena jedovatý volej, a mladý gólman tak musel předvést své umění. Domácím dělá obrovské problémy skórovat, což dnes opět ukázali..

Hostující gólman Landreau byl poprvé povolán do akce už po čtyřech minutách, kdy jej prověřil přízemní střelou Corentin Jean. Na druhé straně zasahoval Thuram-Ulien proti Beauvueho ráně po Khazriho centru.

Bylo to Troyes, kdo měl (očekávaně) více ze zápasu; akci Fabiena Camuse po pravém křídle zakončoval Darbion a Landreauovy nohy se musely blýsknout parádním zákrokem. Bastia sice na hřišti zaostávala, ale do šancí se dostávala také; Thuram-Ulien se tak v bráně rozhodně nenudil, jako těsně před pauzou, kdy musel vyrážet Modesteho levonohý volej.

Domácí pokračovali ve své snaze i po půlce; pěknou týmovou akci zakončoval Camus, ale narazil na skálopevného Landreaua, jednoho z hrdinů utkání. Po této šanci se oba soupeři odmlčeli a zápas ztratil tempo..

..až do okamžiku, kdy jej "probudil" nebezpečnou, ale nepřesnou dalekonosnou ránou Modeste. 15 minut před koncem začal závěrečný nápor Troyes, a Landreau předvedl klíčový zákrok, když neuvěřitelným způobem udržel Faussurierovu dělovku mimo svoji síť.

A protože domácí se už k ničemu většímu nedostali, mohla se nakonec radovat Bastia - Thuram-Ulienovy rukavice však byly proti, a tak se tváří v tvář brankáři neprosadil v jasné šanci ani velezkušený Rothen.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele