32. kolo
13.04.2013 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - Paris Saint-Germain 0:1

PSG se ještě blíže přiblížilo zisku ligového titulu, který můžou získat po dlouhých osmnácti letech. Urputní domácí vzdorovali favoritovi velice dlouho, nakonec ale po jediné brance Blaiseho Matuidiho museli sklonit hlavy. Hosté mají minimálně do neděle již desetibodový náskok na druhou Marseille, Troyes ze dna tabulky nevybředlo.

Pro ESTAC by měl bod zajisté cenu zlata, nesnažil se ovšem jen o nějaké bránění. Soupeř mohl být zklamáním z Camp Nou ze čtvrtfinále Ligy mistrů přece jenom lehce poznamenán a domácí jako by ucítili kořist. Hlavně v první půli mohli několikrát jít do vedení. Bez potrestaného Ibrahimovice, jehož nahradil v sestavě Gameiro, to jinak opět ve hře PSG trochu skřípalo.

Gameiro i tak prokázal, že má své kvality. Ve 3. minutě ho Lucas vybídl ke skórování, střelu z blízkosti ovšem dokázal zlikvidovat gólman Thuram-Ulien. Na druhé straně bylo rovněž rušno, mohl se trefit Darbion. A byla to tedy pořádná příležitost! Svým pasem ho našel Nivet a následný pokus skončil na vnější tyčce Siriguovy svatyně.

Následně zahrozil Lucas, který si dokázal poradit s hostující obranou, vychytal ho ovšem znovu Thuram-Ulien. Troyes i nadále pokračovalo v celkem aktivní hře, Sirigu byl v pohotovosti při Marcosově dobrém pokusu, přičemž celou akci dokázal zase vymyslet šikulka Nivet. Do přestávky ještě zahrozil Enza-Yamissi, avšak i tady Sirigu včas zasáhl.

Italský trenér ve službách hostujícího mužstva Carlo Ancelotti změnil trochu styl hry do druhého poločasu. A vyplatilo se. PSG hrálo o dost lépe než v tom prvním, Lavezzi nejprve vystrašil Thurama-Uliena z pravé strany, Matuidiho perfektní ránu z voleje domácí gólman jen sledoval, jak letěla vedle, a v 65. minutě již přece kapituloval.

Van Der Wiel vymyslel nebezpečný centr zprava, Matuidi si na něj parádně seběhl ke vzdálenější tyčce a odtud z první zamířil ihned do sítě. Beckham se na hřiště dostal na posledních patnáct minut, přesto dokázal v 80. minutě zaměstnat z přímého kopu Thurama-Uliena. Troyes už zkrátka reagovat nedokázalo, naopak mohlo inkasovat ještě po Pastoreho šanci.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Troyes je slabucki, tady se PSG hecne i bez Zlatana 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Becks gól 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mysoccerplace.net/video/troyes-vs-psg-0-1-highlights

No tak už to bývá....hráč popraví svůj mateřskej klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele