3. kolo
25.08.2012 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

ES Troyes - FC Lorient 2:2

První body v nové sezóně si na své konto připsal nováček z Troyes. Ten musí poděkovat především gólmanovi Yohannu Thuramovi-Ulienovi, který polapil hned několik tutovek hostujícího celku. Lorient možná na půdě posledního celku tabulky čekal více, ale protože soupeř proměnil dvě ze svého mála výčtu šancí, musel vzít zavděk remízu.

Domácí vstoupili do utkání přímo famózně. Už ve 3. minutě Nivet překvapil brankáře Audarda, celý stadion a na něm všechny přítomné, vlastně i sám sebe, když jeho původní centr skončil přesně v rohu brány. Les Merlus ovšem odpověděli záhy, a to mohli skórovat dokonce třikrát předtím nebýt skvělého brankáře Thurama-Uliena.

Sunu v 7. minutě, o minutu později Traoré, za chvilku také Jouffré - ti všichni mohli být frustrovaní, kterak Thuram-Ulien tasil proti jejich střelám zákroky jako na běžícím páse. V 18. minutě však přece jenom kapituloval, Lorient už logicky svůj tlak přetavil v branku. Barthelme podnikl odvážný vpád po levé straně a na jeho přesně umístěný pokus už Thuram-Ulien nedosáhl.

Ve 26. minutě byl Thuram-Ulien překonán znovu, tentokráte mu však pomohla tyčka proti přímému kopu Traorého, takže si mohl odfouknout. Toryes nakonec přežilo první poločas v jakémsi zdraví a hned v tom druhém se ujalo vedení. Obbadi unikl ofsajdu o malinký kousíček, vlétl do šestnáctky a odtud překonal bezmocného brankáře Audarda.

O osm minut později ale bylo podruhé a také naposledy vyrovnáno. Thuram-Ulien si pomohl proti pronikajícímu Jouffremu faulem, takže se kopala penalta a Mvuemba jí proměnil s přehledem. Poslední větší šanci zápasu měl poté střídající Monnet-Pacquet, ten ale usměrnil centr od Autreta u vzdálenější tyčky jen nad branku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele