27. kolo
02.03.2013 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - OGC Nice 4:0

Nice v souboji celků bojující o pohárové příčky až příliš doplatili na vyloučení zkratově chovajícího se Valentina Eysserica. St. Étienne, které v roce 2013 stále ještě neprohrálo, přesilovky náramně využilo a soupeř si na cestu domů přibalil do ranečku čtyři buchty. Domácí se minimálně do neděle usadili na skvělé třetí místo.

Les Verts vstoupili do utkání, jak nejlépe mohli. Už po šesti minutách totiž kopali penaltu po faulu Gomise na Aubameyanga, kterou i sám postižený bez problémů proměnil. Nice nemělo možnost se z téhle rány nijak oklepat, jelikož ve 23. minutě Eysseric obdržel červenou kartu za zbytečně ostrý zákrok vůči Clémentovi.

Eysseric se prostě nemohl ničemu divit, Clément dokonce utkání vůbec nedohrál a musel být pro zranění střídán Guilavoguiem. Hosté prostě bez jednoho muži v poli hráli druhé housle, před přestávkou je navíc podržel Ospina, jenž zlikvidoval Cohadeho šanci a pak i dobrý pokus ze stany Molla.

Ani po přestávce Nice na své pasivní hře, přesto že průběžný stav nevyzníval v jeho prospěch, zkrátka nic nezměnilo. Varování vyslal Aubameyang, pálil ale vedle. Nakonec však OGC inkasoval přesně po hodině hry, jakmile si Mollo parádně vyčistil prostor před sebou a pak nacentroval přesně na skórujícího Brandaa.

Domácí však útočit nepřestali a vyplatilo se jim to náramně. V 70. minutě Aubameyang až příliš snadno prošel zdecimovanou obranou soupeře, předložil míč pro Molla, který z blízkosti navýšil účet. Definitivní tečku za zápasem udělal o pět minut později znovu Brandao, který těžil z výborné individuální akce Hamoumy.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

ten faul jsem videl a bylo to na kriminal

http://www.youtube.com/watch?v=U1O4RLdBuI8

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Clement ma zlomeny kotnik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele