16. kolo
08.12.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Valenciennes FC 1:1

Čtvrtá remíza v řadě nepomohla fotbalistům Nancy odrazit se ode dna ligové tabulky. Proti pátému celku z Valenciennes neodehrálo vůbec špatnou partii, o jeho ztrátě ovšem nakonec rozhodla vlastní trefa Massadia Haidary ze 73. minuty. Do té doby ASNL držel tři body na své straně díky zásahu Jordana Lotiése z prvního poločasu.

Domácí se hnali za teprve druhým vítězstvím v sezóně již od úvodních minut. V 7. minutě Mangani vyslal do šance Bakara, který se zpoza vápna nijak neostýchal a vystřelil. Brankář Penneteau se po střele marně natahoval, nicméně naštěstí pro něj skončila jen vedle brány. Skórovat mohl také Karaboué, jenž se z ničeho nic objevil za hostujícími beky, mířil však do boční sítě.

Na druhé straně zahrozilo VAFC v 17. minutě. Bong nacentroval na zadní tyč, kde dobře operoval Aboubakar, jeho hlavičku však dokázal z brankové čáry odvrátit pryč do bezpečí kapitán André Luiz. O čtyři minuty později se Aboubakar opět neprosadil, neměl možná tolik štěstí v koncovce, přitom ho parádním pasem našel Danic.

Bezbrankový stav vydržel do 31. minuty. Mollo poslal centr z rohu na vzdálenější tyčku, kam si seběhl Lotiés a pravačkou usměrnil míč za záda Penneteaua. Do přestávky se na hřišti nic zásadního neudálo, v 56. minutě ale již mohli hosté srovnat stav. Pujol se totiž nádherně uvolnil v šestnáctce, otočil se a vypálil, trefil ovšem pouze tyčku N'Dy Assembého svatyně.

V 73. minutě se přece jenom Valenciennes dočkalo. S Kadirovým přímým kopem si nedokázal dobře poradit N'Dy Assembé a Haidara si následně míč srazil do vlastní sítě. Nancy pochopitelně nemohlo být s remízou spokojeno, avšak další branky se nedočkalo. Ani když se po Mollově centru ocitl ve velice dobré pozici Sané.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele