14. kolo
24.11.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nancy hrálo s Ajacciem 1:1

Nancy na domácím stadionu pouze remizovalo s průměrným Ajacciem a nadále tak zůstává pevně přikováno k poslednímu místu francouzské prvoligové tabulky...

Domácí se přitom již po sedmi minutách hry ujali díky trefě Djamela Baka vedení, nicméně hostující borci se nevzdali a patnáct minut před koncem utkání se dočkali vyrovnání. To jim zařídil úspěšně zahraným pokutovým kopem Adrian Mutu poté, co Romain Grange zahrál ve vápně rukou.

Svěřenci Jeana Fernandeze tak zůstávají na samém chvostu tabulky, na nesestupové pozice ztrácí již sedm bodů a na svém kontě mají jedinou ligovou výhru, a to z prvního kola Ligue 1.

ASNL se tak v letošní sezonu opravdu nedaří a to málem prokázali již v šesté minutě. To se do velice nebezpečného zakončení dostal Eduardo, jeho pokus z první však dokázal Guy N’Dy Assembé nakonec polapit. Již po šedesáti sekundách se však stav opravdu změnil - a to ve prospěch domácích.

Djamel Bakar dokázal obehrát Carla Medjaniho a Yohanna Poularda a svůj rychlý protiútok zakončil rovněž parádní ranou. Jeho projektil z dvaceti metrů zapadl přesně do pravého dolního rohu Ochoovy branky - 1:0.

Hosté se ocitli blízko vyrovnání devět minut před koncem prvního dějství. Adrian Mutu však přímý kop Mehdiho Mostefy z pětadvaceti metrů poslal pouze do tyčky Assembého svatyně. Hned po změně stran mohli hostující hráči děkovat Guillhermovi Ochoovi, že se stav neměnil podruhé.

Mexický reprezentant dokázal hned dvakrát krýt nebezpečné zakončení Jordana Lotiese. Po hodině hry na sebe opět upozornil rumunský kanonýr Mutu: jeho přímý kop přesně našel Ricarda Fatyho, jehož hlavička však skončila vedle branky. Netrvalo dlouho a hosté skóre opravdu vyrovnali.

Po rohovém kopu Adriana Mutua zahrál v pokutovém území rukou Grane a bývalý kanonýr italské Fiorentiny naprosto zkušeně nařízený pokutový kop proměnil: počkal na pohyb Assembého a následně poslal balon doprostřed branky - 1:1.

Nakonec se Ajaccio dokonce mohlo dočkat vítězné branky: třináct minut před koncem zápasu vyslal Frédéric Sammaritano do samostatného úniku Sigamaryho Diarru, nicméně jeho pokus dokázal odklidit do zámezí pozorný N’Dy Assembé.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele