7. kolo
29.09.2012 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Ajaccio - Stade Brestois 1:0

Ajaccio si po nepovedeném zápase v Ligovém poháru na půdě Arles-Avignonu spravilo chuť a doma dokázalo získat svou třetí výhru v sezóně. Brest, dnes v základní sestavě s Mariem Ličkou, zajížděl ven již počtvrté v tomto ročníku a ani tentokráte nevydoloval ani jeden bod. O jediný střelecký zápis se postaral v 54. minutě Mehdi Mostefa.

Brest přitom vstoupil do zápasu šancí jako hrom, v 16. minutě se protlačil do dobré střelecké příležitosti Grougi, jehož hezky uvolnil Ben Basat, jenže hostující záložník napálil následně jen tyčku. Rumun Mutu byl na druhé straně blízko brance ve 32. minutě, avšak na skvělého brankáře Thébauxe nevyzrál.

Nudnější první půle nahradila přece jenom o něco zajímavější druhá. Opět to byl SB29, kdo mohl zařídit průběžné vedení, Grougiho centr z rohového kopu však hlavou mezi tři tyče neusměrnil Baysse. O dvě minuty později naopak zařídil rozhodující branku utkání Mostefa, který i s pomocí teče Baysseho přece překonal Thébauxe.

Hosté by si asi za svou snahu vyrovnání zasloužili, jenže za neproměňování šancí se nic takového jednoduše nedostává. Ve dvou solidních pozicích byl přitom střídající Ayité, jenže oba jeho pokusy byly zablokovány. V závěru navíc mohl přidat druhý zásah i Belghazouani po chybě Baysseho, toho ale vychytal zase Thébaux.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
AjaxFans

Hrubě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele